Ειδήσεις Action The Division 2: Δωρεάν περίοδος

The Division 2: Δωρεάν περίοδος

Wednesday, 26 Feb 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/40/13/fc/the-division-2-41-1582713204.jpg
 

The Division 2: Δωρεάν περίοδος

Παίξτε το για περιορισμένο χρονικό διάστημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/06/19: Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το The Division 2 διατίθεται δωρεάν αυτές τις ημέρες] Συγκεκριμένα, μπορείτε να παίξετε μέχρι και τις 17 Ιουνίου. Απλά συνδεθείτε στο Ubisoft.com με τον λογαριασμό σας, κατεβάστε τον client και παίξτε όσο θέλετε.

Παράλληλα, τρέχει μια εκπτωτική περίοδος για το παιχνίδι, καθώς αν το αποκτήσετε online από το site της Ubisoft θα δαπανήσετε 40 δολάρια.

Διαβάστε το review του The Division 2.

Δείτε τα gameplay videos του The Division 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic. 

[UPDATE: 16/10/19: Το Division 2 γιορτάζει το νέο UpdateΤο Episode 2 του The Division 2 είναι διαθέσιμο για τους κατόχους των Season Pass. Οι ήδη εγγεγραμμένοι παίκτες θα πρέπει να αναζητήσουν δύο νέες αποστολές τις Pentagon και DARPA Research Labs. Για τους υπόλοιπους υπάρχει δωρεάν download για το Σαββατοκύριακο για να πάρετε μια γεύση καταδίωξης εγκληματιών σε μια Washington που θυμίζει Αποκάλυψη.

Παρότι μπορείτε να κατεβάσετε ακόμη και τώρα το game μέσω του Uplay ή του Epic Games Store οι servers θα παραμείνουν κλειστοί για όσους το κατεβάσουν δωρεάν μέχρι τις 17 Οκτωβρίου όπου και θα αρχίσει η δωρεάν περίοδος, η οποία θα τελειώσει στις 21 του Οκτώβρη.

Η Ubisoft δημοσίευσε τα εκτενή patch notes για το Episode 2, δίνοντας μας λεπτομέρειες για της νέες δυνατότητες. Τα highlights είναι οι δύο νέες αποστολές που προαναφέρθηκαν, όπως και ένα νέο specialization με όνομα The Technician, ο οποίος παρουσιάζεται με rocket launcher που μπορεί να εκτοξεύσει έξι ρουκέτες μονομιάς.

Σύμφωνα με την Ubisoft ο The Technician κουβαλάει επίσης ένα Maxim 9 στο άλλο χέρι και έχει πρόσβαση στα Artificer Hive Skill Variant και στις EMP Granades. Είναι ένας support agent που μπορεί να τονώσει τόσο τις δικές του ικανότητες όσο και των συμπαικτών του.

Υπάρχει επίσης ένας νέος PvP χάρτης εν ονόματι The Wharf, και νέο Conflict PvP mode με όνομα Team Elimination. Το Permadeath ενεργοποιείται και το mode τρέχει για εφτά γρήγορα rounds. Προστίθενται και νέα loots και όπλα συμπεριλαμβανομένων και των φανταχτερών επιγονατίδων Sawyers Kneepads, που προστατεύουν κατά 50% καθώς μετακινείστε από τη μια θέση κάλυψης σε άλλη.

Πολύ δουλειά έχει γίνει επίσης για την εξομάλυνση του level up στα πρώτα levels καθώς οι νέοι παίκτες με την είσοδο τους στο παιχνίδι έχουν αυτομάτως slot για δεύτερο όπλο και η δυσκολία των αποστολών έχει χαμηλώσει αισθητά.

Φαίνεται για ένα δουλεμένο update με ανακατατάξεις στις ισορροπίες για τους παλιούς παίκτες.

[UPDATE 2: 26/02/20: Το Division 2 γιορτάζει το νέο expansionΗ εταιρεία ανάπτυξης του The Division 2 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο expansion με τίτλο, Warlords of New York με δωρεάν 5ήμερο από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου 2020. Θα είναι δωρεάν για PC, Xbox One και PS4.

 

Έχει κυκλοφορήσει μαζί και ένα animated film μικρού μήκους που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Για τους ιδιοκτήτες κονσόλας τα PlayStation Plus και Xbox Live Gold είναι απαραίτητα για να παίξετε αφού το The Division 2 είναι συνεχώς online.

 

Διαβάστε το review του The Division 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification