Ειδήσεις Action No More Heroes 3

No More Heroes 3

Monday, 16 Dec 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8a/1b/2b/nomore-61-1560418366.jpg
 

No More Heroes 3

Το νέο τρέιλερ του παιχνιδιού είναι προϊόν αντιγραφής. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/19] Με εταιρία ανάπτυξης την Grasshopper Manufacture του Suda 51, το No More Heroes 3 φαίνεται να επιστρέφει στις ρίζες του, με πρωταγωνιστή τον Travis Touchdown τον νούμερο ένα μισθοφόρο/otaku.

Δείτε το τρέιλερ ανακοίνωσης:

Ο Suda 51 είχε δηλώσει στο παρελθόν την επιθυμία της να συνεχίσει τη σειρά No More Heroes, όμως ανέφερε ότι η κυκλοφορία του θα κρίνονταν από την επιτυχία των spin-off.

[UPDATE: 13/12/19 - Νέο τρέιλερ στα The Game Awards] Στα πλαίσια των The Game Awards παρουσιάστηκε ένα νέο, εκτενές τρέιλερ με τίτλο "The Return", που κατά βάση αποτελεί cinematic.

Δείτε το παρακάτω:

 

[UPDATE 2: 16/12/19 - Το νέο τρέιλερ του παιχνιδιού είναι προϊόν αντιγραφής] Σύμφωνα με στοιχεία που αποκαλύφθηκαν μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ του No More Heroes, τα animation που χρησιμοποιήθηκαν αποτελούν προϊόν κλοπής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών τα FX animations που χρησιμοποιήθηκαν στο τρέιλερ έχουν κλαπεί από την εταιρία ανάπτυξης Studio Plumeau. Απ' ότι φαίνεται ο άνθρωπος της εταιρίας ανάπτυξης Grasshopper Manufacture αγόρασε τα δικαιώματα των FX animations από την ιστοσελίδα envato, που πουλάει δικαιώματα animation για επαγγελματική χρήση. Το Studio Plumeau ξέσπασε για το συγκεκριμένο γεγονός με μια σειρά από ανακοινώσεις μέσω Twitter:

 

 

 

 

Έτσι αυτό που προκύπτει είναι ότι ένας χρήστης της ιστοσελίδας υποκλέπτει περιεχόμενα από εταιρίες και τα πουλά ως πρωτότυπα στο envato. Το θέμα είναι ότι πολλές εταιρίες ανάπτυξης έχουν κάνει τις αγορές τους από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και η συγκεκριμένη είδηση τις έχει θορυβήσει αρκετά. Στο νομικό πλαίσιο του θέματος δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία για την πολιτική που θα ακολουθήσει κάθε εταιρία, ενώ οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Το No More Heroes 3 θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch μέσα στο 2020.

Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις τις Nintendo στην Ε3 2019 και συζητήστε για το No More Heroes 3 στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification