Ειδήσεις Action Microsoft: "Θα φτιάχνουμε ένα Xbox exclusive game κάθε 3 μήνες"

Microsoft: "Θα φτιάχνουμε ένα Xbox exclusive game κάθε 3 μήνες"

Tuesday, 11 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9a/e0/6d/halo-infinite-10-1560272400.jpg
 

Microsoft: "Θα φτιάχνουμε ένα Xbox exclusive game κάθε 3 μήνες"

Για το Xbox Game Pass.

 

Ο Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Game Studios, δήλωσε ότι "Η Microsoft θέλει να κυκλοφορεί ένα video game υψηλής ποιότητας τέσσερις φορές τον χρόνο".

Αυτό πρακτικά σημαίνει ένα καλό video game ανά τρεις μήνες. Η κίνηση αυτή θα γίνει στα πλαίσια της κυκλοφορίας του Xbox Game Pass στα PC. "Σκέπτομαι πόσο χρόνο ξοδεύει ένας χρήστης με ένα παιχνίδι και τα πόσα πράγματα ανακαλύπτει. Ένα παιχνίδι ανά τρεις μήνες σημαίνει ότι σε 2-4 χρόνια κάτι θα έχουμε κάνει". 

Η Microsoft εννοεί games καλής ποιότητας αλλά όχι AAA games που χρειάζονται 5-6 χρόνια. Games όπως το Psychonauts και το Hellblade για παράδειγμα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία. "Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι θα χρειαστούμε 10-12 εταιρείες ανάπτυξης αλλά...το να φτιάχνει κάποιος games δεν είναι ακόμη η επιστήμη του τέλειου σε θέμα υπολογισμού χρόνου. Θα χρειαστούν κάποια games που θα πάρουν περισσότερο διάστημα γιατί συχνά θα προσθέτεις ή θα αλλάζεις πράγματα. Πάντως πρέπει να προσθέτουμε νέα games στο Game pass κάθε τρεις μήνες" πρόσθεσε ο Booty.

 

Διαβάστε περισσότερα για το Xbox Game Pass στα PC και δείτε την συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 2019.

Συζητήστε για την υπηρεσία Xbox Game Pass στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 23) 11/06/2019 20:45
Μεγάλες κουβέντες που τις έχουμε ξανακουσει, το gamepass που ακούστηκε τόσες φορές στη έκθεση δεν θα είναι πάντα στα πάνω του.
#2 Nemesis11 (Level 9) 12/06/2019 06:32
Microsoft: "Θα φτιάχνουμε ένα Xbox exclusive game κάθε 3 μήνες"
Χαχααχαχαχαχαχαχαααα....................α ρε MS πλάκα έχεις :D :D
Notification