Ειδήσεις Action Marvel's Avengers: Οι χαρακτήρες

Marvel's Avengers: Οι χαρακτήρες

Tuesday, 11 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8a/f0/39/marvels-avengers-94-1560260461.jpg
 

Marvel's Avengers: Οι χαρακτήρες

Ανακοινώθηκε η Ms. Marvel ως η έκτη playable character. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/07/19] Η Square Enix αποκάλυψε το επερχόμενο Avengers game με τίτλο Marvel’s Avengers κατά τη διάρκεια της E3 2019.

Η εταιρεία παρουσίασε ένα in-engine trailer του project που έχουν αναλάβει οι Crystal Dynamics και Eidos. Παρότι το τρέιλερ είναι εκτεταμένο δεν αποκαλύπτει το τι ακριβώς θα συνιστά το gameplay και επικεντρώνεται σε cinematics. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα third-person action game που θα μπορείτε να παίξετε solo ή και σε online co-op. Πρόκειται για ένα original σενάριο Avengers που δεν συνδέεται με τα γεγονότα των ταινιών. Μάλιστα, τους εμβληματικούς ήρωες δεν ενσαρκώνουν οι γνωστοί ηθοποιοί του Marvel Cinematic Universe, κάτι που αναστάτωσε την κοινότητα.

Το καστ του παιχνιδιού περιλαμβάνει τους Troy Baker ως Bruce Banner, Laura Bailey ως Black Widow, Nolan North ως Tony Stark (Iron Man), Travis Willingham ως Thor και Jeff Schine ως Captain America. Για άγνωστους λόγους φαίνεται απουσιάζει ο Hawkeye.

[UPDATE: 5/10/19 – Ανακοινώθηκε η Ms. Marvel] Η γνωστή ηρωίδα ενσωματώνεται στους Avengers.

Όπως και στην πιο πρόσφατη ταινία των Avengers, έτσι και στο επερχόμενο game, η Ms. Marvel φαίνεται να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο. H κατά κόσμον Kamala Khan, φαίνεται να προσπαθεί να συγκεντρώσει ξανά όλους τους Avengers, ύστερα από τον θάνατο του Captain America, προκειμένου να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή.

Αν και μιλάμε για τον ίδιο χαρακτήρα που εμφανίστηκε και στο Avengers:Endgame, η Kamala διαθέτει εντελώς διαφορετικές δυνάμεις από αυτές που περιμέναμε. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω τρέιλερ, έχει την ικανότητα να επεκτείνει και να μεγαλώνει τα άκρα της κάτι που μας θυμίζει περισσότερο τον Mr. Fantastic παρά την Ms. Marvel. Σύμφωνα με τους developers, η Kamala αποκτά τις δυνάμεις της αφού εκτεθεί στην "Terrigen Mist", ενώ η προσθήκη της θα φέρει αρκετή ποικιλία στο game τόσο από πλευράς combat όσο και από πλευράς exploration. Συμπερασματικά, η Kamala θα λειτουργεί σαν την κύρια αφηγήτρια του game, ενώ αν κρίνουμε από την αλληλεπίδραση της με τον Bruce Banner θα προσφέρει και αρκετές στιγμές γέλιου.

To Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2020.

Διαβάστε επίσης το review του Marvel’s Spider-Man και όλων των DLC του και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification