Ειδήσεις Action Assassin's Creed Odyssey: Story Creator mode

Assassin's Creed Odyssey: Story Creator mode

Monday, 10 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f6/96/1d/assassins-creed-odyssey-2-18-1560199450.jpg
 

Assassin's Creed Odyssey: Story Creator mode

Φτιάξτε ιστορίες...στην Αρχαία Ελλάδα!

Το Assassin's Creed Odyssey κατάφερε να αναβιώσει την Αρχαία Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τώρα η Ubisoft, στα πλαίσια της E3 2019, ανακοίνωσε το Story Creator Mode.

Το συγκεκριμένο mode θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε quests, NPC και γενικά ολοκληρωμένες αποστολές στην Αρχαία Ελλάδα, να τι παίξετε και να τις μοιραστείτε με άλλους χρήστες. Οι δημιουργίες σας θα είναι cross-platform και θα μπορείτε να τις παίξετε σε οποιοδήποτε format.

Δείτε ακόμη όλα τα..."μαλάκα" του Assassin's Creed Odyssey.

Διαβάστε το review του Assassin’s Creed Odyssey και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 28) 11/06/2019 01:13
To Odyssey είναι τόσο τεράστιο που δεν θέλω άλλο...τι story mode και @@.Δεν θα το τερματίσουμε ποτέ.Το πιο βαρετό παιχνίδι ever.
Notification