Ειδήσεις Action Watch Dogs Legion gameplay videos

Watch Dogs Legion gameplay videos

Thursday, 13 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fb/e3/87/watch-dogs-legion-86-1560198497.jpg
 

Watch Dogs Legion gameplay videos

Δημοσιεύθηκε βίντεο διάρκειας 30 λεπτών δείχνοντας gameplay από το παιχνίδι. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/19] Στα πλαίσια της E3 2019 η Ubisoft παρουσίασε gameplay video του Watch Dogs 3, στο οποίο θα δείτε μάχες μέσα στην πόλη.

Σε αυτές θα πυροβολάτε εχθρούς, ελέγχετε οχήματα και μάχεστε ενάντια σε drones.  Το παιχνίδι θα υποστηρίζει permadeath και αν πεθάνει ένας ήρωάς σας θα μπορείτε να επιλέξετε κάποιον άλλο. Κάτι τέτοιο συνέβη για παράδειγμα με τον Ian, τον αρχικό χαρακτήρα, ο οποίος διέθετε stealth και μπορούσε να ξεφύγει από τους εχθρούς του, ακόμα και μέσα στη μάχη.

Οι πράκτορες που θα έχετε στη διάθεσή σας είναι κάθε ηλικίας και φύλου. Για παράδειγμα μία πράκτορας είναι μια ηλικιωμένη κυρία...η Helen, υπεράνω πάσης υποψίας. Μετά από αυτήν είδαμε την Naomi, μια αφροαμερικανίδα με badass στυλάκι.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Watch Dogs Legion θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2020, για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 13/6/19 - Νέο gameplay βίντεο διάρκειας 30 λεπτών] Κατά την διάρκεια ενός stream σήμερα στην E3, η Ubisoft έδειξε 30 λεπτά gameplay από το καινούργιο Watch Dogs Legion.

Το πρώτο gameplay που είδαμε μας παρουσίασε την στρατολόγηση NPC ως αναγκαιότητα για την πρόοδο της ιστορίας. Όμως στο καινούργιο βίντεο βλέπουμε το πως μπορούμε κυριολεκτικά να στρατολογήσουμε τους πάντες. Όλοι στον δρόμο έχουν την άποψή τους για το DeadSec, όμως κάνοντας μερικά “χατίρια” μπορείτε να τους πάρετε με το μέρος σας. Όταν πλέον τους κερδίσετε την εμπιστοσύνη μπορείτε να τους στρατολογήσετε. Στο βίντεο επίσης βλέπουμε το μελλοντικό Λονδίνο από ψηλά καθώς και το σύστημα fast-travel.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το Watch Dogs Legion θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One. 

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Watch Dogs Legion και συζητήστε για το νέο Watch Dogs στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification