Ειδήσεις Action Dying Light 2: Περίοδος κυκλοφορίας

Dying Light 2: Περίοδος κυκλοφορίας

Monday, 20 Jan 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/24/6f/cc/dyinglight2-85-1579537190.jpg
 

Dying Light 2: Περίοδος κυκλοφορίας

Έλαβε παράταση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/19] Το Dying Light 2 έρχεται την άνοιξη του 2020 για PC, PS4 και Xbox One. Στην E3 2019, η Microsoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο open-world zombie kill-em-up. 

Το Dying Light 2 λαμβάνει χώρα στο The City, και ο πρωταγωνιστής μας ονομάζεται Aiden. Τα γεγονότα του διαδραματίζονται 15 χρόνια μετά από αυτά του πρώτου τίτλου. Για άλλη μια φορά θα πρέπει να επιβιώσετε στην πόλη με παρκούρ και τεχνοτροπίες.

[UPDATE: 20/1/20 - Καθυστέρηση στην περίοδο κυκλοφορίας] Η Techland ανακοίνωσε ότι το Dying Light 2 δεν θα κυκλοφορήσει φέτος την Άνοιξη. Ο διευθύνων σύμβουλος της ετιαρείας, Pawel Marchewka, δήλωλσε χαρακτηριστικά: "Στοχεύαμε σε μια κυκλοφορία μέσα στην Άνοιξη του 2020, αλλά δυστυχώς θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο ανάπτυξης για να εκπληρώσουμε το όραμα που έχουμε για το παιχνίδι. Όταν θα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας νέες πληροφορίες τους προσεχείς μήνες, τότε θα επανέλθουμε. Ζητούμε συγγνώμη για την δυσάρεστη αυτή είδηση. Η προτεραιότητά μας είναι να σας δώσουμε μια εμπειρία υψηλών στάνταρ και να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες μας.

To Dying Light 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Dying Light 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification