Ειδήσεις Action Fortnite v9.20 patch με refund στις αγορές

Fortnite v9.20 patch με refund στις αγορές

Sunday, 09 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Αριστοτέλης Μαγκλής  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/47/27/15/Fortnite-patch-notes-v9-20-10-1560030613.jpg
 

Fortnite v9.20 patch με refund στις αγορές

Μαζί με νέο αντικείμενο.

Στο patch v9.20 ένα καινούριο αντικείμενο εμφανίζεται στο παρασκήνιο, το Storm Flip. Όταν το πετάς, εάν βρίσκεσαι μέσα στον κύκλο, δημιουργεί μια ασφαλή περιοχή για κάμποσα δεύτερα. Εντός κύκλου, θα δημιουργήσει ένα σύννεφο το οποίο κάνει όσο damage κάνει και ο κύκλος.

Επιπλέον θα έχετε την επιλογή να ακυρώσετε την αγορά κάποιου cosmetic item για λίγη ώρα αφού το αγόρασετε, εάν το μετανιώσετε.

Υπήρξαν και κάποια balance changes, το Hunting Rifle βρίσκεται τώρα στο vault, το Mount Turret δέχτηκε ένα buff (το Overheat τώρα διαρκεί 20% περισσότερο) και το Boom Bow έγινε πιο αργό (το fire rate του άλλαξε απο 1 δευτερόλεπτο σε 1.25 δευτερόλεπτα).

Όσον αφορά την ιστορία του Polar Peak σύμφωνα με τον Fortnite leaker FortTory, καταστρέφεται το Polar Peak Castle και επιβεβαιώνει ότι η πατημασιά στο Frozen Greasy είναι από τον Cattus.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε γι'αυτό στο forum topic.

Θέλετε να παίξετε Fortnite και ψάχνετε συμπαίχτες; Γράψτε το ID σας εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification