Ειδήσεις Action Jumanji: The Video Game

Jumanji: The Video Game

Thursday, 29 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7c/78/b9/jumanji-20-1567109003.jpg
 

Jumanji: The Video Game

Το πρώτο gameplay trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/6/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Funsolve, ανακοίνωσε το Jumanji: The Video Game, ένα παιχνίδι βασισμένο στη σύγχρονη ομώνυμη ταινία (Jumanji: Welcome to the Jungle), με τον The Rock, τον Jack Black και τις άλλες μεγάλες μορφές.

Ο στόχος σας θα είναι φυσικά γνωστός, το να επιστρέψετε σπίτι. Στο Jumanji θα αντιμετωπίσετε διάφορα πλάσματα, ενώ θα έχετε ως στόχο να βρείτε πολύτιμα πετράδια. Θα υποστηρίζεται Co-op 2-4 παικτών και split-screen, καθώς θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στους Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar και Professor Shelly Oberon. Θα μπορείτε επίσης να συνδυάζετε τα abilities τους και να αλληλοβοηθηθείτε.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE: 29/8/19 - Το πρώτο gameplay trailer] Το πρώτο gameplay trailer του Jumanji: The Video Game δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στόχος σας θα είναι να...σώσετε τον κόσμο και να επιστρέψετε σπίτι. Όπως αντιλαμβάνεστε βέβαια και από το βίντεο, δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι το εξαιρετικό.

Το Jumanji: The Video Game θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review μας για την ταινία Jumanji και συζητήστε για αυτήν στο παρακάτω forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification