Ειδήσεις Action To Ghostbusters: The Video Game Remastered

To Ghostbusters: The Video Game Remastered

Friday, 02 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9e/51/05/ghostbusters-video-game-23-1557825210.jpg
 

To Ghostbusters: The Video Game Remastered

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/5/19] Αν και το original παιχνίδι διαγράφηκε από το Steam το 2017, η Remastered έκδοση του φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά αφού έλαβε rating στα Ταϊβανέζικα boards.

Το Ghostbusters: The Video Game έκανε την εμφάνιση του το 2009 και ήταν ένα επιτυχημένο Action παιχνίδι που είχε στην διάθεση του τους voice actors της ταινίας.

Πλέον υπάρχουν πολλές ενδείξεις που δείχνουν την κατεύθυνση του remaster και τίποτα δεν φαίνεται να εμποδίζει την κυκλοφορία του. Η εκδότρια του Ghostbusters: The Video Game Remastered φαίνεται πως θα είναι η Mad Dog Games.

[UPDATE: 30/5/19 - Ανακοινώθηκε επίσημα η παραγωγή και η κυκλοφορία του] Η remastered έκδοση των θρυλικών κυνηγών φαντασμάτων είναι μια παραγωγή της Saber Interactive η oποία έχει συμβάλει στην ανάπτυξη πολλών τίτλων ( World War Z, Quake Champions, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo: The Master Chief Collection), ενώ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πρώτο trailer της remastered έκδοσης του παιχνιδιού:

[UPDATE 2: 2/8/19 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Ghostbusters: The VIdeo Game θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ανάπτυξης Saber Interactive.

Θα το δούμε σε PC, PS4, Xbox One και Switch. Ωστόσο, στα PC θα κυκλοφορήσει ως timed exclusive στο Epic Games Store.

Διαβάστε επίσης για την αποκάλυψη του cast του Death Strandingαποκάλυψη του cast του Death Stranding και συζητήστε για το Ghostbusters στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification