Ειδήσεις Action John Wick Hex: Video game με θέμα τις ταινίες

John Wick Hex: Video game με θέμα τις ταινίες

Wednesday, 08 May 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7a/e2/f2/john-wick-video-game-21-1557341097.jpg
 

John Wick Hex: Video game με θέμα τις ταινίες

Αποκλειστικά για το Epic Games Store.

Ο Mike Bithell, developer των επιτυχημένων indie games Thomas Was Alone και Volume, ανακοίνωσε ένα video game βασισμένο στην ταινία John Wick. Θα ονομάζεται John Wick Hex.

Θα αποτελέσει ένα Action-Strategy και θα κυκλοφορήσει για PC, κονσόλες και Mac. στα PC θα έρθει αποκλειστικά στο Epic Games Store, όπως πολλά ακόμη games τους τελευταίους μήνες. Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει πως είναι "Μάχες σε σκάκι υπό την μορφή χορογραφίας που ζωντανεύει μέσα σε ένα video game". Το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τους συντελεστές της ταινίας.

Στα του gameplay θα πρέπει να σκεφτείτε κάθε ενέργεια και επίθεσή σας, ενώ παράλληλα σκέφτεστε το κόστος και τις συνέπειές τους. Κάθε κίνηση στο John Wick Hex μοιάζει με σκηνή από την ταινία και κάθε μάχη απαιτεί στρατηγική σκέψη ακριβείας.

Το Hex θα έχει μια αυθεντική ιστορία που θα ξεχωρίζει από την σειρά ταινιών. Όσο προχωράτε θα ξεκλειδώνετε νέα όπλα και νέες εμφανίσεις για τον John Wick, αλλά και νέες τοποθεσίες για εξερεύνηση. Σχετικά με το gunplay, ένα δελτίο τύπου αναφέρει ότι οι παίκτες θα πρέπει να σκεφτείτε το όπλο που θα χρησιμοποιήσετε για κάθε μάχη με στρατηγική. Επίσης, τα πυρομαχικά είναι συγκεκριμένα και γίνεται ρεαλιστική εξομοίωση σε κάθε μάχη, ενώ θα πρέπει να κάνετε reload στο σωστό χρόνο.

Το art style έχει ξεχωριστό noir art ύφος, ενώ στο voice acting συναντάμε τους ηθοποιούς Ian McShane και Lance Reddick από τις ομώνυμες ταινίες. Περισσότεροι ηθοποιοί θα ανακοινωθούν σύντομα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η τρίτη ταινία με τίτλο John Wick: Parabellum θυμίζουμε ότι κυκλοφορεί μέσα στο μήνα.

Συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι John Wick στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification