Ειδήσεις Action Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint

Friday, 04 Oct 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b4/62/f9/ghost-recon-breakpoint-2-27-1557430127.jpg
 

Ghost Recon Breakpoint

Παρουσιάστηκε live-action trailer. [UPDATE]

[Αρχικη δημοσιευση: 7/5/19] Το επόμενο Ghost Recon παιχνίδι είναι πολύ κοντά και η Ubisoft επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του με ένα μικρό teaser στο Twitter.

Η ανακοίνωση δεν αφορά το Ghost Recon Wildlands καθώς βλέπουμε διαφορετικά χρώματα στο teaser.

 

Ακόμα στην μικρή εισαγωγή του παιχνιδιού της η Ubisoft αναφέρει: “Καλούμε όλα τα φαντάσματα (Ghosts)” και πιθανόν να αναφέρεται στα παλαιότερα παιχνίδια της σειράς.

[UPDATE: 8/5/19 - Ghost Recon: Breakpoint] Η Ubisoft εμφάνισε Collector's Edition του Ghost Recon: Breakpoint, κάνοντας μία δήθεν...διαρροή στο Γερμανικό Ubisoft Store.

Μπορείτε να την δείτε στην κεντρική εικόνα αυτού του άρθρου. Περισσότερα αύριο στις 21:30 στην επίσημη αποκάλυψη.

[UPDATE 2: 9/5/19 - Το πρώτο τρέιλερ] Η Ubisoft αποκάλυψε και επίσημα το Ghost Recon: Breakpoint.

Το νέο Third-Person Shooter θα σας ταξιδέψει σε ένα νησί του Ειρηνικού ωκεανού με την ονομασία Aurora, όπου θα ακολουθήσει μια μυστική στρατιωτική αποστολή.

Το νησί έχει μετατραπεί σε στρατιωτική βάση, στην οποία εδρεύει η Skell Tech, μια εταιρεία η οποία παράγει αυτόνομα drones, τα οποία μάλιστα είναι...θανατηφόρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο χάρτης του νησιού θα έχει από δάση και χιονισμένα βουνά, μέχρι και...ενεργό ηφαίστειο.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μέρη της σειράς εδώ συναντάμε νέα όπλα και attachments, αναβαθμισμένο A.I. και μια νεα ποικιλία εχθρών, αναβαθμισμένο PvP και ένα σύστημα προόδου για όλα τα modes. Το update του παιχνιδιού με την ονομασία Operation Oracle θα εντάξει τον Ghost Team Leader, Cole Walker, τον οποίο υποδύεται ο John Bernthal.

[UPDATE 3: 15/5/19 - Παρουσιάστηκε το story trailer] Η Ubisoft παρουσίασε το story trailer του Ghost Recon Breakpoint.

Στο βίντεο αναλύεται το χρονικό επέκτασης των lethal drones, τα οποία αμόλησε ο Jay Skell και που τελικά κατέληξαν σε φονικές μηχανές προς όφελος τους ιδιοκτήτη τους.

[UPDATE 4: 10/6/19 - E3 2019 trailer] Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της, η Ubisoft παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Ghost Recon Breakpoint. Επίσης ανακοινώθηκε ότι η beta θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 5: 8/9/19 - Gameplay trailer που αναλύει ολόκληρο το παιχνίδι] Στο νέο βίντεο γι το Ghost Recon: Breakpoint, η Ubisoft

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια γκάμα από classes, αλλά και customizations ή να χρησιμοποιήσετε έναν έτοιμο χαρακτήρα. Υπάρχουν δεκάδες είδη όπλων και οχημάτων, από buggies και τζιπ, μέχρι ελικόπτερα. Θα υπάρχει επίσης μια πληθώρα από modes, μεταξύ των οποίων και Battle Royale mode, αλλά και ένα νέο σύστημα τραυματισμών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[UPDATE 6: 3/10/19 - Δημοσιεύθηκε το launch τρέιλερ του] Μόλις μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του, δημοσιεύθηκε το launch τρέιλερ του Ghost Recon: Breakpoint.

Όσοι έχουν αγοράσει την Ultimate Edition θα το έχουν παίξει ήδη, μιας και περιλάμβανε early access τριών ημερών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το launch τρέιλερ:

[UPDATE 7: 4/10/19 - Παρουσιάστηκε live-action trailer] Η Ubisoft παρουσίασε ένα εντυπωσιακό live-action trailer του Ghost Recon Breakpoint εν όψει της κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Η δράση δεν πέφτει από την αρχή μέχρι και το τέλος του βίντεο, ενώ στο τρέιλερ αντικρίζουμε όπλα, πυροβολισμούς, εκρήξεις, αίματα και πολύ όμορφες εικόνες.

Διαβάστε το review μας για το Ghost Recon: Wildlands και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification