Ειδήσεις Action Assassin’s Creed Odyssey: The Fate of Atlantis DLC

Assassin’s Creed Odyssey: The Fate of Atlantis DLC

Wednesday, 17 Apr 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/40/db/46/1-1-50-1555541126.jpg
 

Assassin’s Creed Odyssey: The Fate of Atlantis DLC

Κυκλοφορεί 23 Απριλίου.

Το δεύτερο μεγάλο DLC του Assassin’s Creed Odyssey μας ταξιδεύει στην μετά θάνατον ζωή της αρχαίας Ελλάδας.

Το The Fate of Atlantis DLC θα αποτελείται από 3 επεισόδια με το πρώτο να κυκλοφορεί στις 23 Απριλίου με τίτλο Fields of Elysium. To Fields of Elysium υπόσχεται μάχες με διάφορα μυθικά τέρατα και θεούς της αρχαιότητας καθώς και νέα legendary weapons και gear. Επίσης, θα προσθέσει και νέα Ability enhancements που σας δίνουν την δυνατότητα να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργούν τα ήδη υπάρχοντα abilities. Δείτε το τρέιλερ.

Το storyline του νέου DLC ξεκινάει μετά το τέλος του main game. Θα πρέπει επίσης να έχετε ολοκληρώσει τα questlines των Between Two Worlds, Heir of Memories και Lost Tales of Greece καθώς και ο χαρακτήρας σας να είναι τουλάχιστον 28 level.

Διαβάστε εδώ τις αναλυτικές πληροφορίες του νέου DLC.

Τα επόμενα επεισόδια του The Fate of The Atlantis DLC θα φέρουν τους τίτλους Torment of Hades και Judgement of Atlantis αντίστοιχα και θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι.

Διαβάστε το review του Assassin’s Creed Odyssey και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification