Ειδήσεις Action Vader Immortal: A Star Wars VR Series

Vader Immortal: A Star Wars VR Series

Monday, 15 Apr 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e8/29/d6/vader-immortal-vr-68-1555335677.jpg
 

Vader Immortal: A Star Wars VR Series

Νέο VR game με τη δημοφιλή σειρά.

Οι developers από τις ομάδες του Oculus και του ILMxLab μας παρουσιάζουν το πρώτο τρέιλερ για το Vader Immortal: A Star Wars VR Series, στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης των fans του Star Wars, Star Wars Celebration.

Το βασικό σενάριο του παιχνιδιού σας τοποθετεί στην διαχείριση ενός πλοίου λαθρέμπορων που ονομάζετε Windfall. Σε μια από τις εναρκτήριες στιγμές του παιχνιδιού, οι παίκτες θα συλληφθούν από τον ίδιο τον Darth Vader και θα κρατηθούν φυλακισμένοι για ανάκριση στο τεράστιο σκάφος μαζικής καταστροφής του εμβληματικού Sith Lord στον πλανήτη Mustafar. Το συγκεκριμένο εικαστικό κομμάτι είναι βασισμένο στα σχέδια του αείμνηστου Ralph McQuarrie, από τα όποια έχει εμπνευστεί και το Rogue One: A Star Wars Story. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μαζί με τον Dark Lord of the Sith πολλές από τις στιγμές που τον έκαναν πιο δυνατό καθώς και τον συναισθηματικό πόλεμο που βιώνει μέσα του. Επιπροσθέτως, θα υπάρχει μια λειτουργία " lightsaber dojo" στην όποια θα μπορείτε να προπονηθείτε με διάφορα όπλα από όλες τις εποχές το Star Wars. Τρομερή εμπειρία αναμένετε να αποτελέσει η μάχη μεταξύ του κάθε παίκτη με τον ίδιο τον Darth Vader.

Tο επερχόμενο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας θα περιλαμβάνει στο voice acting τον κωμικό Maya Rudolph, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του αναντικατάστατου συντρόφου σας σε όλο το παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα ενός αιωρουμένου droid με το όνομα Zoey. Ωστόσο θα συμμετέχει και ο Scott Lawrence, που υποδύεται τον πράκτορα της αντίστασης Jarek Yaeger, ενώ θα δώσει και την φωνή του στον Vader.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Lucas Film, Matt Martin δήλωσε πως η Marvel’s Darth Vader comic series, αποκαλύπτει μέσα από το περιεχόμενο της αρκετά μυστικά του παιχνιδιού και ειδικότερα για την κατασκευή του " κάστρου " μαζικής καταστροφής του Darth Vader. To Vader Immortal: A Star Wars VR Series θα είναι διαθέσιμο τόσο σε Oculus Quest όσο και σε Rift, όπως επίσης και στην πλατφόρμα υψηλής ανάλυσης Rift S. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γνωστοποιηθεί ακομα.

Διαβάστε επίσης τις νέες προσθήκες για το VR της Sony.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification