Ειδήσεις Action 14χρονος έχει βγάλει πάνω από 200.000 δολάρια παίζοντας Fortnite

14χρονος έχει βγάλει πάνω από 200.000 δολάρια παίζοντας Fortnite

Saturday, 30 Mar 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b5/74/c1/sceptic-fortnite-44-1553942915.jpg
 

14χρονος έχει βγάλει πάνω από 200.000 δολάρια παίζοντας Fortnite

Ο Sceptic σχεδιάζει από τώρα το μέλλον του.

 

Ένα αγόρι 14ων ετών εξήγησε το πώς έχει βγάλει περισσότερα από 200.000 δολάρια παίζοντας Fortnite.

Το όνομα του είναι Griffin Spikoski, γνωστός και ως Sceptic και πρόκειται για ένα νεαρό που του αρέσει να παίζει Fortnite, επαγγελματικά πλέον, αφού το Battle Royale της Epic Games του αποφέρει τεράστια έσοδα. Το πρώτο του “μπαμ” στο YouTube έγινε όταν έφερε στο κανάλι του τον Tfue, που τον βοήθησε να φτάσεις τα 7.5 εκατομμύρια views στο εν λόγω βίντεο. Από τότε ο Sceptic έχει σημειώσει φοβερή πρόοδο στο κανάλι του, μαζεύοντας περισσότερους από 1 εκατομμύριο subscribers, παράγοντας συχνά βίντεο με εκατοντάδες χιλιάδες views. Μάλιστα έχει και κανάλι στο Twitch, όπου επιλέγει να πραγματοποιεί τα σχετικά livestreams και κερδίζει και από κει χρήματα.

Το WABC-TV αναφέρει πως ο Spikoski ξοδεύει πάνω από οκτώ ώρες την ημέρα παίζοντας Fortnite, πέραν των μαθημάτων που παρακολουθεί στο σχολείο. Τα Σαββατοκύριακα ξεπερνά τις 18 ώρες παιχνιδιού την ημέρα, με τον ίδιο να παραδέχεται πως ίσως το παρακάνει. Στην συνέντευξή του όμως προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του αναφέροντας πως έχει γίνει η δουλειά του πια, ενώ δήλωσε και το εξής: “Θέλω τους γονείς να μάθουν πως αν τα παιδιά τους απολαμβάνουν να παίζουν games, έχουν πάθος και είναι καλοί σε αυτό, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν ως ένα ακόμη άθλημα”.

Ο Griffin υποστηρίζει πως τα λεφτά που μαζεύει από το Fortnite έχει στόχο να τα επενδύσει στο να φοιτήσει σε ένα καλό κολλέγιο ή για να αγοράσει σπίτι. Μακάρι τα όνειρά του να πιάσουν τόπο.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification