Ειδήσεις Action Judgment: Σύλληψη voice actor για χρήση κοκαΐνης

Judgment: Σύλληψη voice actor για χρήση κοκαΐνης

Thursday, 14 Mar 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/43/a0/8d/yakuza-cocaine-82-1552570568.jpg
 

Judgment: Σύλληψη voice actor για χρήση κοκαΐνης

Αφαιρείται ο voice actor και από το Kingdom Hearts 3. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/3/19] Ένας από τους ηθοποιούς και voice actors του νέου Yakuza game με τον τίτλο Judgment, Pierre Taki, συνελήφθη την Τρίτη για χρήση κοκαΐνης. Ο Pierre Taki ο οποίος υποδύεται τον Kyohei Hamura, μέλος της Yakuza στο Judgment, παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση κοκαΐνης σε έλεγχο της αστυνομίας αλλά αρνήθηκε την οποιαδήποτε διακίνηση. Η όποια χρήση και διακίνηση ναρκωτικών στην Ιαπωνία, θεωρείται έγκλημα και οι νόμοι είναι αρκετά αυστηροί.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Sega αφαίρεσε το Judgment από τα ράφια στην Ιαπωνία ενώ δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει μέχρι στιγμής με την κυκλοφορία του τίτλου στην Δύση. Αναμέναμε το Judgment το καλοκαίρι του 2019 αλλά ίσως πρέπει να γίνουν αλλαγές μετά τα τελευταία δεδομένα και η κυκλοφορία του ενδέχεται να αλλάξει. Ο Pierre Taki είναι επίσης voice actor στην Ιαπωνική έκδοση του Frozen και η Disney ανακοίνωσε πως ψάχνει αντικαταστάτη του για το Frozen 2.

[UPDATE: 15/3/19 - Αφαιρείται ο voice actor και από το Kingdom Hearts 3Η Square Enix θα αντικαταστήσει το voice acting του Pierre Taki στην ιαπωνική έκδοση του Kingdom Hearts 3 με επερχόμενο update, κατόπιν της σύλληψής του για χρήση κοκαΐνης.

Μετά την αφαίρεση του Judgment από τα ράφια της Ιαπωνίας για τον ίδιο λόγο, έρχονται αλλαγές και στο Kingdom Hearts 3. Ο Taki χαρίζει την φωνή του στον χαρακτήρα Olaf από το Frozen, τον οποίο υποδύεται και στις επίσημες ιαπωνικές εκδόσεις των ταινιών. Η αλλαγή δεν θα έχει αντίκτυπο στις δυτικές εκδόσεις του παιχνιδιού καθώς σε αυτές το voice acting του Olaf γίνεται από τον Josh Gad. Η Square Enix δήλωσε πως θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το update σύντομα.

O Taki βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικού τεστ για χρήση ναρκωτικών. Η ποινή για κατοχή ή χρήση ναρκωτικών στην Ιαπωνία είναι φυλάκιση έως και 7 χρόνια και οι καλλιτέχνες που έχουν συλληφθεί για εγκλήματα σχετικά με ναρκωτικά έχουν απολυθεί άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα για το Judgment.

Διαβάστε το preview για το Yakuza 6: The Song of Life και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic. Διαβάστε το review του Kingdom Hearts 3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification