Ειδήσεις Action New Game Plus Mode στο Assassin's Creed Odyssey

New Game Plus Mode στο Assassin's Creed Odyssey

Saturday, 09 Feb 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/31/88/e6/assassins-creed-odyssey-93-1549713911.jpg
 

New Game Plus Mode στο Assassin's Creed Odyssey

Επιβεβαιώθηκε από την Ubisoft.

 

Το Assassin’s Creed Odyssey θα έχει μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου ένα New Game+ Mode.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Ubisoft, το τέλος του Φλεβάρη θα βρει το δημοφιλές Action-Adventure να περιλαμβάνει ένα mode που εδώ και καιρό ζητούσαν οι fans. Πρόκειται για το New Game Plus mode στο οποίο οι παίκτες μπορούν, αφού τερματίσουν το παιχνίδι, να ξεκινήσουν από την αρχή την ιστορία, έχοντας στην κατοχή τους όλα τα αντικείμενα και την πρόοδο που σημείωσαν στο αρχικό τους playthrough. Το New Game+ έχει γίνει πλέον συνήθεια στα open world games καθότι προσδίδουν άφθονο replayability στον εκάστοτε τίτλο.

 


Η ανακοίνωση προήλθε από την σελίδα του παιχνιδιού στο Twitter, ωστόσο δεν αναφέρεται η ημερομηνία όπου θα συναντήσουμε το εν λόγω mode, άρα ούτε το πότε θα είναι διαθέσιμο το σχετικό patch που θα το προσθέσει. Ξέρουμε ωστόσο πως την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν ένα βίντεο για την λειτουργία αυτού του mode. Η παραπάνω αλλαγή είχε εφαρμοστεί και στο Assassin’s Creed Origins και ήταν αρκετοί οι fans που αξιοποίησαν την δυνατότητα του New Game+. Πιθανότατα θα έχει ανάλογη απήχηση και στο Assassin’s Creed Odyssey.

Διαβάστε το review του Assassin’s Creed Odyssey και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification