Ειδήσεις Action Fortnite v7.10: Supressed Sniper Rifle

Fortnite v7.10: Supressed Sniper Rifle

Friday, 11 Jan 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3f/94/a8/fortnite-supressed-sniper-rifle-83-1547243031.jpg
 

Fortnite v7.10: Supressed Sniper Rifle

Έρχεται με νέο patch.

 

Η Epic Games εισήγαγε στο Fortnite το patch 7.10 για το Battle Royale mode της.

Από τις νέες προσθήκες ξεχωρίζει το Suppressed Sniper Rifle, το οποίο θα έχει σπανιότητα Epic και Legendary. Θα το βρείτε ως loot σε πατώματα κτιρίων και σεντούκια, στα vending machines, αλλά και στα supply drops. Με αυτό θα έχετε μία σφαίρα κάθε φορά και θα χτυπάτε τους εχθρούς σας με stealth καθώς το όπλο διαθέτει σιγαστήρα.

Επίσης, υπάρχει nerf στο ιπτάμενο όχημα X-4 Stormwing, όπου θα δέχεστε λιγότερο knockback όταν το αεροπλάνο σας δέχεται χτύπημα. Το machine gun του έχει αναβαθμιστεί και έχει spawn rate 80% αντί για 100%. Επιπλέον, το The Block, η περιοχή όπου φτιάχνετε τις δημιουργίες σας, έχει αναβαθμιστεί και εκεί θα βρείτε πλέον μια αρένα. Σε αυτό το patch τα όπλα The Six Shooter και Burst Assault Rifle δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα, αλλά ίσως εμφανιστούν ξανά στο μέλλον. Επίσης, είναι διαθέσιμα ξανά τα Dual Pistols.

Δείτε αναλυτικά τα patch notes

Επίσης απολαύστε τον Mesut Ozil όταν παίζει Fortnite στο Twitch και δείτε τις φιγούρες Fortnite που κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification