Ειδήσεις Action Η Epic Games έλαβε F rating από καταναλωτικό οργανισμό της Αμερικής

Η Epic Games έλαβε F rating από καταναλωτικό οργανισμό της Αμερικής

Thursday, 10 Jan 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f0/60/be/epic-games-rating-bbb-66-1547126922.jpg
 

Η Epic Games έλαβε F rating από καταναλωτικό οργανισμό της Αμερικής

Επειδή δεν απαντούσε στα παράπονα των fans.

Η Epic Games έλαβε F rating από τον οργανισμό Better Business Bureau.

Ο μη κερδοσκοπικός αυτός οργανισμός αποσκοπεί στην υποστήριξη και την προστασία των καταναλωτών. Η Epic Games δεν αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο όμως από το λεγόμενο ΒΒΒ αφού έλαβε βαθμολογία F (Failed), λόγω του ότι απέτυχε στο να απαντήσει σε περισσότερα από 200 παράπονα που κατέθεσε ο παραπάνω οργανισμός για λογαριασμό των fans του παιχνιδιού που ξοδεύουν χρήματα στα games της και όχι μόνο. Από τα 279 παράπονα που κατατέθηκαν, τα 247 έμειναν αναπάντητα.

Τα περισσότερα εξ αυτών αφορούν το customer service ή προβλήματα με επιστροφές χρημάτων σύμφωνα με το BBB. Το σχετικό blog post του οργανισμού παρουσιάζει μερικά από αυτά, με το ένα να υποστηρίζει πως η Epic Games δεν προστάτεψε το account ενός χρήστη και πως έγιναν αλλαγές σε αυτό χωρίς την άδειά τους. Άλλα παράπονα αναφέρουν πως δέχτηκαν χρεώσεις αξίας 160 δολαρίων χωρίς λόγο και η Epic Games δεν τους εξήγησε ποτέ τον λόγο. Αντίστοιχο rating από το BBB έχει λάβει και η Valve το 2015. Η Blizzard από την άλλη έχει A+ όπως και η Activision. Τα customer reviews είναι αυτά που “προδίδουν” τις δύο εταιρείες, αφού έχουν από δύο αστέρια έκαστη.

Είναι σίγουρο πως η δημοτικότητα του Fortnite έστρεψε ακόμα περισσότερο τα βλέμματα στην Epic Games και η δημιουργία του Epic Games Store πιθανότατα θα προκαλέσει μερικά προβλήματα, όπως τα περισσότερα stores ανά τον κόσμο. Η χαμηλή βαθμολόγηση είναι κάτι που δεν επηρεάζει την Epic Games σημαντικά όπως δήλωσε και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας: “Η Epic Games δεν σχετίζεται με το Better Business Bureau, ωστόσο έχουμε μεταφέρει όλα τα παράπονα του BBB στο Player Support”.

Διαβάστε περισσότερα για το Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification