Ειδήσεις Action Insomniac Games: "Σας ακούμε, αλλά δεν θα κάνουμε και ό,τι μας πείτε"

Insomniac Games: "Σας ακούμε, αλλά δεν θα κάνουμε και ό,τι μας πείτε"

Saturday, 15 Dec 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ed/10/42/spider-man-ps4-41-1544876989.jpg
 

Insomniac Games: "Σας ακούμε, αλλά δεν θα κάνουμε και ό,τι μας πείτε"

Απάντησε στα σχόλια για τα DLC του Spider-Man.

 

Η Insomniac Games απάντησε στα παράπονα των fans σχετικά με τα DLC του Marvel’s Spider-Man.

Το Spider-Man της Insomniac Games συνεχίζει να σαρώνει στις πωλήσεις, αφού πολυάριθμες πηγές κάνουν λόγο για το ταχύτερο, σε πωλήσεις, παιχνίδι σε όλη την πορεία του PS4. Η αναγνώριση που έλαβε ο άνθρωπος-αράχνη και η περιπέτειά του είναι αδιαμφισβήτητη, παρόλα αυτά μην νομίζετε πως όλα είναι ρόδινα στην εταιρεία ανάπτυξής του, ιδίως μετά τα δύο DLC που έχουν κυκλοφορήσει ύστερα από την κυκλοφορία του. Πέραν του ότι δεν ανταποκρίνονται, κατά πολλούς, στην ποιότητα του κανονικού παιχνιδιού, οι fans ζητούν συγκεκριμένες στολές να προστεθούν στο παιχνίδι.

Το τρίτο και τελευταίο DLC καταφθάνει στα τέλη του μήνα και οι fans ακόμη δεν έχουν δει την στολή των ταινιών που σκηνοθετήθηκαν από τον Sam Raimi, αγνοώντας τις ήδη 30+ στολές που υπάρχουν στο παιχνίδι. Ο ερχομός του Turf Wars DLC δυσαρέστησε ακόμα περισσότερους fans που περίμεναν την συγκεκριμένη στολή οι οποίοι έγραφαν δεκάδες μηνύματα στην Insomniac Games ισχυριζόμενοι πως δεν ακούνε τους fans. Η ίδια η εταιρεία όμως έσπευσε να απαντήσει σε έναν εξ αυτών λέγοντας: “Το να ακούμε δεν σημαίνει πως θα κάνουμε πάντα ότι μας λένε οι fans. Σας ακούμε. Το ότι ακούμε δεν σημαίνει πως πάντα αναλαμβάνουμε δράση ή σας ακολουθούμε”.

 Μπορεί να φαίνεται λίγο απότομη η απάντηση της Insomniac Games, ωστόσο έχει και αυτή τα δίκια της όταν προσφέρει τέτοιο αριθμό από διαθέσιμες στολές και οι fans παραπονιούνται για την απουσία μίας συγκεκριμένης. Ευελπιστούμε πως το τρίτο και τελευταίο DLC, το Silver Lining, θα ικανοποιήσει τους fans από κάθε άποψη και θα κλείσει με ωραίο τρόπο το The City That Never Sleeps expansion.

Διαβάστε το review του Marvel’s Spider-Man αλλά και των DLC του και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification