Ειδήσεις Action Boyfriend Dungeon gameplay videos

Boyfriend Dungeon gameplay videos

Saturday, 13 Jun 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7c/12/83/boyfriend-dungeon-action-rpg-dating-sim-pc-mac-3-1534420332.jpg
 

Boyfriend Dungeon gameplay videos

Συνδυασμός Action RPG με Dating Sim όπου φλερτάρετε με… τα όπλα σας.

[Αρχική δημοσίευση: 16/8/18] Η Kitfox Games ξεκίνησε την καμπάνια της στο Kickstarter για ένα ενδιαφέρον Dungeon Crawler που έχει ως βασικό του πυλώνα το φλερτ με τα… όπλα σας.

Το Boyfriend Dungeon θα συνδυάζει το κλασικό hack ‘n’ slash gameplay των Action RPG (ή shack ‘n’ slash όπως το αναφέρει η εταιρεία ανάπτυξης) με τα Dating Simulators. Η διαφορά όμως από τα υπόλοιπα Dating Sim βρίσκεται στο γεγονός ότι θα μπορείτε να φλερτάρετε και να συνάψετε σχέσεις με τα ίδια σας τα όπλα, τα οποία θα μεταμορφώνονται είτε σε άντρες, είτε σε γυναίκες ή ακόμα και σε απροσδιορίστου φύλου χαρακτήρες.

Μάλιστα, κάθε όπλο-χαρακτήρας έχει τα δικά του γούστα, ενώ θα μπορείτε να μάθετε τι τους αρέσει και τι όχι όσο θα αλληλεπιδράτε μαζί τους. Για παράδειγμα, η Valeria είναι ένα dagger και της αρέσουν τα ταξίδια, ενώ απεχθάνεται τις… πάπιες, ενώ ο Seven είναι ένα Lasersaber όπλο που του αρέσει να παίζει κιθάρα αλλά δεν είναι και ο μεγαλύτερος fan των clubs. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί έξι όπλα-χαρακτήρες, μέσα στους οποίους συναντάμε και έναν γάτο, έτσι για να γίνει η κατάσταση λίγο πιο περίεργη.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στη Verona Beach, μια περιοχή που επισκέπτεστε ώστε με την βοήθεια της ξαδέρφης σας Jesse να βρείτε την αγάπη. Θα μπορείτε να κάνετε customize τους χαρακτήρες, ενώ το φλερτ είναι ελεύθερο για όλα τα φύλα. Όσον αφορά το Dating κομμάτι, θα μπορείτε να βγείτε ραντεβού με τα όπλα σας και να επισκεφθείτε διάφορα μέρη, δημιουργώντας σχέσεις μαζί τους στην πορεία, στοιχείο που θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε στη μάχη.

Στο Kickstarter, η Kitfox Games κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ώρες να συλλέξει 76.000 δολάρια από τα 50.000 δολάρια που ήταν ο αρχικός στόχος, ενώ απομένουν ακόμα 30 ημέρες έως ότου ολοκληρωθεί η καμπάνια.

[UPDATE: 13/6/20 - Νέο gameplay video] Η Kitfox Games δημοσίευσε ένα νέο gameplay video για το Boyfriend Dungeon, στο οποίο θα μάθετε πως να...φλερτάρετε με τα όπλα σας.

Το Boyfriend Dungeon θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για PC (Windows, Linux) και Mac, ενώ ενδέχεται να το δούμε και στις κονσόλες. 

Διαβάστε περισσότερα για το Boyfriend Dungeon και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification