Ειδήσεις Action World War Z gameplay videos

World War Z gameplay videos

Saturday, 09 Feb 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/59/ff/aa/world-war-z-gameplay-video-26-1529075305.jpg
 

World War Z gameplay videos

Μάχες PvP και PvZ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/6/18] Παρουσιάστηκε το πρώτο gameplay video του World War Z.

Κατά την διάρκεια της E3, η Saber Interactive παρουσίασε τις πρώτες εικόνες από το gameplay του επερχόμενου World War Z. Πρόκειται για ένα co-op zombie Shooter βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο. Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει τις διάφορες τοποθεσίες στις οποίες θα διαδραματίζονται οι μάχες του παιχνιδιού. Δεν θα χρησιμοποιείτε μόνο melee όπλα και εκρηκτικά, αλλά θα κατασκευάζετε και άμυνες για να αντιμετωπίζετε τι διάφορα waves εχθρών.

Φυσικά, μπορείτε να παίξετε και Solo, ωστόσο τρεις A.I. χαρακτήρες θα αποτελέσουν τους συμπαίκτες σας στην μάχη. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι ο αριθμός των zombies που περιλαμβάνει κάθε wave, αφού μετρήθηκαν περισσότερα από 500 στο gameplay demo που είδαμε. Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν πως το World War Z είναι πλούσιο σε δράση και δίνει στους πάικτες την δυνατότητα να δοκιμάσουν πολλά όπλα.

[UPDATE: 9/2/19 - Μάχες PvP και PvZ] Κυκλοφόρησε ένα σύντομο gameplay video του World War Z.

Στο μικρό αυτό βίντεο βλέπουμε τους χαρακτήρες του παιχνιδιού να συμμετέχουν σε μάχες PvP και PvZ (Players vs Zombies). Η Saber Interactive που αναπτύσσει το παιχνίδι δείχνει μεγάλη έμφαση στο πεδίο της μάχης όπου θα κληθείτε να εκτελέσετε αμέτρητους εχθρούς ή ακόμα περισσότερα Zombies ανάλογα με το mode που θα επιλέξετε. Το βίντεο δείχνει πως θα υπάρχουν 5 ξεχωριστά modes για το World War Z, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την κυκλοφορία του.

Το World War Z θα κυκλοφορήσει εντός του 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το World War Z και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 11/02/2019 19:49
Πιστευω οτι ειναι ενα απο τα πολυαναμενομενα games για το 2019. Θα χορτάσουμε zompie. Αν και εχει τον αντίπαλο του το Days Gone.
Notification