Ειδήσεις Action Overkill's The Walking Dead: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Overkill's The Walking Dead: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Tuesday, 22 Jan 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a2/c3/fe/overkill-the-walking-dead-40-1528811437.jpeg
 

Overkill's The Walking Dead: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Καθυστερεί η έκδοση για PS4 και Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/18] Η Overkill προβάλει στην E3 2018 ένα gameplay trailer του The Walking Dead, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το βίντεο προβλήθηκε για πρώτη φορά στο PC Gaming Show και παρότι το παιχνίδι δείχνει ελκυστικό, δεν είδαμε κάποιο gameplay video, συνεπώς θα επιχειρήσουμε να το παίξουμε στο περίπτερο της 505 Games. Στο gameplay trailer θα δείτε πολλά βάναυσα ζόμπι τα οποία ακρωτηριάζονται, ενώ θα ελέγχετε πιστόλια, crossbows και διάφορα άλλα όπλα. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει Co-op για 2-4 παίκτες, με τον καθένα να αναλαμβάνει έναν διαφορετικό ρόλο.

[UPDATE: 23/8/18 - Καθυστέρηση στην έκδοση για κονσόλες] Η Overkill ανακοίνωσε ότι το The Walking Dead που αναπτύσσει θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει στα PS4 και Xbox One, καθώς θα το δούμε μέσα στον Φεβρουάριο. Στα PC θα διατεθεί κανονικά στις 8 Νοεμβρίου. Στην gallery του άρθρου μπορείτε να δείτε τα νέα screenshots από την Gamescom 2018.

Το Overkill’s The Walking Dead θα κυκλοφορήσει για PC στις 8 Νοεμβρίου.

Αναμένεται να διατεθεί για PS4 και Xbox One τον Φεβρουάριο του 2019.

[UPDATE 2: 22/1/19 - Καθυστερεί μόνιμα η έκδοση για τις κονσόλες] Η Overkill Software ανακοίνωσε ότι η έκδοση του The Walking Dead για PS4 και Xbox One θα καθυστερήσει...σε μόνιμη βάση.

Η εταιρεία ανάπτυξης δεν μπόρεσε να δώσει μία περίοδο κυκλοφορίας και μένει να δούμε αν τα χαμηλά reviews και οι χαμηλές πωλήσεις αντίστοιχα θα σημάνουν την διακοπή της ανάπτυξής του.

Διαβάστε το review του Overkill's The Walking Dead και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 23/01/2019 02:25
Σε μόνιμη βάση καθυστερεί. εκτός αν το κάνουν σκόπιμα για το Days gone, γενικά να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή.
Notification