Ειδήσεις Action Shenmue 3: Περίοδος κυκλοφορίας

Shenmue 3: Περίοδος κυκλοφορίας

Wednesday, 16 May 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/54/4f/14/shenmue-3-periodos-kukloforias-53-1526476026.jpg
 

Shenmue 3: Περίοδος κυκλοφορίας

Καθυστερεί για το 2019.

Μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης, η Deep Silver δήλωσε ότι η κυκλοφορία του Shenmue 3 αναβάλλεται για το 2019, δίχως ακόμα να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία που θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων. Όπως και να έχει, θα ήταν δύσκολο το τρίτο μέρος της σειράς να διατεθεί μέσα στο 2018, παρόλα αυτά η Deep Silver επιβεβαίωσε το γεγονός, αναφέροντας ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για το απαραίτητο polishing του παιχνιδιού, ώστε να πληρεί τα ποιοτικά στάνταρ της εταιρείας.

Το Shenmue 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και PS4 μέσα στο 2019.

Έως τότε, δείτε τα Shenmue 1 & 2 Remastered που θα διατεθούν εντός του 2018. Διαβάστε επίσης τα reviews των Shenmue και Shenmue 2 από τον Γιάννη Μοσχονά και συζητήστε για το τρίτο μέρος της σειράς στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification