Ειδήσεις Action Το PlayerUnknown’s Battlegrounds επενδύει στα eSports

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds επενδύει στα eSports

Tuesday, 17 Apr 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Νίκος Σκοδριάνος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/55/e0/c9/bredan-greene-35-1523967822.jpg
 

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds επενδύει στα eSports

Ο Greene δηλώνει ότι δεν αντέγραψε το Fortnite στα emotes.

Ο δημιουργός του PUBG Brendan Greene, σε δηλώσεις του στο Eurogamer, είπε χαρακτηριστικά: "Δημιουργούμε μια ομάδα ειδική για τα eSports σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε να υποστηρίξουμε ομάδες και παίκτες από τα eSports".

Ο Greene Πρόσθεσε ότι επιθυμεί σε τρία χρόνια "Το PlayerUnknown’s Battlegrounds θα παίζεται σε μεγάλα γήπεδα με πρωταθλήματα που θα διαρκούν ολόκληρο το χρόνο". Παράλληλα, μιλώντας για τις ομοιότητες με ανταγωνιστικά games τόνισε: "Όταν κυκλοφόρησαν τα emotes, ο κόσμος έλεγε ότι αντιγράψαμε το Fortnite. Δεν ισχύει αυτό. Γράψαμε τα emotes πριν από ένα χρόνο, στην Πράγα, πριν ανακοινωθεί το Fortnite" και πρόσθεσε: "Θέλαμε να εισάγουμε μέσα μη λεκτικής επικοινωνίας στο παιχνίδι, γιατί υπάρχουν παίκτες που χρησιμοποιούν μικρόφωνο και κάποιοι όχι. Με αυτό τον τρόπο  τα μέλη της ομάδας θα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο tactical gameplay".

Τέλος, υποστήριξε ότι γίνεται αποφασιστική προσπάθεια να αφαιρεθούν τα bugs, για να συμπεριληφθεί το PlayerUnknown’s Battlegrounds στην κατηγορία των καλών eSports.  

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε μαζί μας PUBG. Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification