Ειδήσεις Action Fear the Wolves

Fear the Wolves

Thursday, 07 Jun 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5c/5e/a1/fear-the-wolves-gameplay-trailer-3-1528387163.jpg
 

Fear the Wolves

Νέο gameplay τρέιλερ με σκηνές έντονης δράσης και καταδιώξεις. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 7/2/18] Η Vostok Games ανακοίνωσε το Fear the Wolves.

Πρόκειται για ένα Battle Royale game που θα λαμβάνει χώρα σε παρόμοιο setting με αυτό των S.T.A.L.K.E.R.. Θα έχουμε δηλαδή post-apocalyptic setting και gameplay που θα διαδραματίζεται στο Τσερνόμπιλ. Όπως και στα PlayerUnknown’s Battlegrounds και Fortnite, θα υπάρχουν μάχες 100 παικτών τόσο σε solo όσο και σε squad modes.

Η διαφορά με τα δύο παραπάνω games όμως έγκειται στο γεγονός ότι οι παίκτες δεν θα είναι οι μόνοι σας αντίπαλοι, καθώς θα πρέπει να ανταπεξέλθετε ενάντια στη ραδιενέργεια χρησιμοποιώντας κατάλληλο gear, ενώ μπροστά σας θα βρείτε επίσης μεταλλαγμένα τέρατα. Θυμίζουμε ότι η ουκρανική Vostok Games αναπτύσσει αυτό τον καιρό και το Survarium, το οποίο βρίσκεται στο Early Access του Steam ως free-to-play.

[UPDATE: 7/6/18 - gameplay τρέιλερ] H Focus Home Interactive δημοσίευσε ένα gameplay τρέιλερ για το Fear of the Wolves στο οποίο διακρίνεται μια σύνοψη ενός match, από την πτώση στο πεδίο της μάχης έως την ξέφρενη πορεία προς το ελικόπτερο διαφυγής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρουσία λύκων, προσθέτοντας μια PvE πινελιά στο gameplay.

Δείτε το βίντεο:

Το Fear the Wolves αναμένεται να μπει σε στάδιο early access μέσα στο καλοκαίρι του 2018 και αργότερα να κυκλοφορήσει πρώτα για PC και αργότερα για κονσόλες μέσα στο 2018. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 08/02/2018 00:24
Σιγά μην έχαναν την ευκαιρία,τουλάχ ιστον θα έχει την ατμόσφαιρα και αρκετά στοιχεία απο τα STALKER.Αν δε κάνω λάθος Publisher είναι η Focus Home Interactive.Μετ ά την "σχεδόν σίγουρη επιτυχία" που θα έχει το Fear the Wolves το μοναδικό πρόβλημμα της Vostok που είναι τα χρήματα θα έχει λυθεί και ίσως δούμε νέο STALKER τίτλο.Αυτό αν βέβαια η Focus Home είναι διατεθιμένη να επενδύσει σε κάτι τέτοιο.Μόνο αυτοί μπορούν να αναστήσουν τη σειρά αλλά δε βλέπω να το κάνουν,αν πρώτα δε πουλήσει τα κέρατα του το Fear the Wolves.Μπορεί και να πέσω έξω,αλλά το πιστεύω.Αυτή η επιστροφή στη ζώνη δεν μπορεί να είναι τυχαία. :roll:
#2 ashbringer (Level 25) 08/02/2018 08:54
To Stalker ήταν εξαιρετικός τίτλος αλλά δεν θέλω να πέσουν στην κατάσταση του Battle royale .Έχουμε αρκετά απο αυτό το είδος ήδη στην αγορά.
Notification