Ειδήσεις Action Bully 2: Οι μέχρι τώρα φήμες

Bully 2: Οι μέχρι τώρα φήμες

Thursday, 08 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/da/24/c9/bully-2-leak-2s-36-1498056685.jpg
 

Bully 2: Οι μέχρι τώρα φήμες

Νέα διαρροή από Rockstar Insider. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/6/17] Το GameInformer ανέβασε πριν από καιρό το προφίλ του Bully 2 στο site του με την ακριβή ονομασία "Bully 2: Kevin's Back Jack".

Το προφίλ έπεσε στην αντίληψη χρηστών στο Reddit και μόλις αυτό συνέβη αφαιρέθηκε μόλις χθες. Περιείχε αναφορές για 1-2 παίκτες και στο format μόνο το PS4.

Γνωρίζουμε μέχρι τώρα ότι η Rockstar πιθανόν να μην πραγματοποιήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση στην E3, καθώς αναλυτές κάνουν λόγο ακόμα και για μη παρουσία του Red Dead Redemption 2. Η ίδια ωστόσο δεν έχει ενημερώσει για το αν θα πραγματοποιήσει ή όχι ανακοινώσεις.

Από την μεριά του το GameInformer ανακοίνωσε ότι ανέβασε το συγκεκριμένο προφίλ κατά λάθος. Το μέλλον θα δείξει αν και κατά πόσο επρόκειτο όντως για λάθος ή απλά για αμέλεια (σ.σ. καμιά φορά οι δήθεν "αμέλειες" γίνονται εσκεμμένα για λόγους hype).

[UPDATE: 21/7/17 - Screenshots σε λογαριασμό στο Twitter] Το Twitter account Twitter.com/Bully2Info φέρεται να έχει screenshots και artwork από το Bully 2.

Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε αν οι εικόνες αυτές όντως ισχύουν, συνεπώς τις προσθέτουμε στην gallery και σας αφήνουμε να κρίνετε οι ίδιοι. Τα screenshots προέρχονται από διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 25/7/19 - H Rockstar κάνει tease πιθανό sequel στο GTA Online] Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν αρκετές φήμες για το sequel του Bully.

Αρχικά ακούσαμε πως το παιχνίδι βρισκόταν σε development, φήμη η οποία τελικά ακυρώθηκε. Ένα νέο reference της Rockstar στο GTA Online ωστόσο αναζοπυρώνει τις φήμες. Στο νέο update του GTA Online προστέθηκε casino καθώς και νέες ιδιοκτησίες που μπορείτε να αποκτήσετε αλλά και να διακοσμήσετε. Ένα από τα διακοσμητικά τοίχου που μπορείτε να αγοράσετε στο GTA Online για το νέο σας σπίτι έχει τον τίτλο ''Canis Canem Edit'', δηλαδή το όνομα με το οποίο κυκλοφόρησε η Ευρωπαϊκή έκδοση του Bully.

bully 2 tease gta online 768x384

Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής το αν πρόκειται απλά για ένα easter egg ή αν η Rockstar κάνει με αυτό τον τρόπο tease ένα νέο game στην σειρά.

[UPDATE 3: 8/8/19 - Νέες φήμες από Rockstar Insider] Ο Yan2295, ένας αξιόπιστος Rockstar Insider με 62.000 followers στο Twitter, δήλωσε στο forum της Rockstar ότι έχει έγκυρες πηγές "εκ των έσω", σύμφωνα με τις οποίες το Bully 2 βρίσκεται σε ανάπτυξη. Μάλιστα δημοσίευσε ένα σχετικό μήνυμα στο forum της Rockstar, link του οποίου μας δίνει μέσω Twitter.

 

 

Διαβάστε το review του Bully και συζητήστε για το Bully 2 σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 09/06/2017 08:48
Μακάρι να το δούμε να υλοποιείται. Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλό.
Notification