Ειδήσεις Action Vanquish στα PC

Vanquish στα PC

Wednesday, 10 May 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Χρήστος Καπάνταης   | (2 σχόλια)
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b8/d7/40/08-Character-Elena-1494330613-20-1494444085.jpg
 

Vanquish στα PC

Ανακοινώθηκε και επίσημα. Δείτε τα screenshots. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 24/4/2017] Οι κάτοχοι του Bayonetta σε PC έλαβαν ένα πολύ μικρό update σήμερα και οι fans ενός άλλου παιχνιδιού της Platinum Games άρχισαν να ελπίζουν.

Όπως αναφέρεται και στα forum του Steam και του NeoGaf, το 22ΚΒ μεγέθους update που έγινε σήμερα πρόσθεσε ένα μικρό αρχείο στο φάκελο Extras του Bayonetta. Μέσα σε αυτό περιέχεται ένα avatar του Sam Gideon, του πρωταγωνιστή του Vanquish.

Υπήρχαν πολλές φωνές κατά καιρούς που ζητούσαν τη μεταφορά του πολύ επιτυχημένου παιχνιδιού από Xbox 360 και PS3 σε PC, αλλά η κυκλοφορία του Bayonetta τις πλήθηνε σημαντικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και πριν την κυκλοφορία του, υπήρξε και ένα μικρό tease, αφού είχε προηγηθεί η free 8-bit έκδοσή του την Πρωταπριλιά.

Το Vanquish είχε λάβει πολύ θετικές κριτικές από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, με τον δημιουργό του Shinji Mikami να είναι ευρέως γνωστός από τις δουλειές του σε Platinum και Capcom, αφού είχε εργαστεί στα Devil May Cry και Resident Evil.

Εν αναμονή λοιπόν, της επίσημης ανακοίνωσης είτε από την Platinum Games είτε από την Sega.

[UPDATE: 8/5/2017 – Νέο tease μέσω Twitter] H SEGA δημοσίευσε μία εικόνα με ένα σύμβολο και το «2017» στο πλάι και κατάφερε να ανάψει φωτιές.
Το συγκεκριμένο twit μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού το σύμβολο που απεικονίζεται στη φωτογραφία στόλιζε το μπράτσο του πρωταγωνιστή του Vanquish, Victor Zaitsev, στην εμφάνισή του στο PS3 και στο Xbox 360.

vanquish pc twit

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πρόκειται για νέο Vanquish, αλλά η ζυγαριά γέρνει προς την έκδοση για PC του πρώτου παιχνιδιού, αφού πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το άλλο αγαπημένο παιχνίδι της Platinum Games, το Bayonetta.

[UPDATE 2: 10/5/17 - Νέο tease από την Sega] Η Sega προέβη σε ένα νέο tease για το Vanquish μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε μια εικόνα με την αναγραφή "05". Αυτός ο αριθμός μπορεί να αναφέρεται στον πέμπτο μήνα του έτους (Μάιο), μιας και η προηγούμενη εικόνα είχε ως σημείωση το "2017". Αν ισχύει αυτή η θεωρία, τότε αναμένουμε σίγουρα κάποιο νέο για το Vanquish μέσα στον μήνα.

vanquish pc tease 2

[UPDATE 4: 10/5/17 21:00 - Επίσημη ανακοίνωση] Η Sega και η Platinum Games ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Vanquish στα PC.

Μετά την Bayonetta, το δημοφιλές Third-Person Shooter παίρνει σειρά για τους υπολογιστές και συγκεκριμένα για τις 25 Μαϊου. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 2010.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Η συγκεκριμένη έκδοση θα υποστηρίζει 4K ανάλυση και απεριόριστο frame rate, ανάλογα με την κάρτα γραφικών σας. Πέρα από το gamepad θα υποστηρίζεται ο συνδυασμός mouse-keyboard, καθώς επίσης ρυθμίσεις για anti-aliasing, anisotropic filtering, SSAO φωτισμούς και ποιότητα στα textures και τις σκιές. Λόγω Steam θα δούμε ακόμη cloud saving, trading cards, leaderboards και Big Picture Mode.

Διαβάστε το review του Vanquish και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 19) 24/04/2017 21:10
Ωραία, τσίμπησα το Bayonetta αν βγει και αυτό το τσίμπησα όπως και να έχει.
#2 Divine Raiden (Level 26) 24/04/2017 21:54
Quoting Astro88:
Ωραία, τσίμπησα το Bayonetta αν βγει και αυτό το τσίμπησα όπως και να έχει.

Τα σπάει το Bayonetta!
Notification