Ειδήσεις Action Χωρίς multiplayer το Assassin's Creed Syndicate

Χωρίς multiplayer το Assassin's Creed Syndicate

Thursday, 14 May 2015  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/2b/fd/82/assassins-creed-syndicate-reveal-screen-10-20-1431541549-52-1431620134.jpg
 

Χωρίς multiplayer το Assassin's Creed Syndicate

Μετά από πολυετή παρουσία στη σειρά.

Κάποιοι θα έχετε συνηθίσει να παίζετε multiplayer mode στις τελευταίες εκδόσεις του Assassin's Creed, ενώ άλλοι αδιαφορείτε, θεωρόντας ότι με αυτό τον τρόπο οι developers δεν δίνουν τόση βάση στο story mode.

Στην προκειμένη περίπτωση θα ικανοποιηθεί το δεύτερο target group, καθώς η Ubisoft ανακοίνωσε ότι δεν θα συμπεριλάβει multiplayer στο νέο Assassin's Creed Syndicate. Την δήλωση αυτή έκανε ο επικεφαλής παραγωγής του Gamespot, Francois Pelland, επικαλώντας τεχνικούς λόγους που έπαιξαν ρόλο στην απόφαση της εταιρείας. Συγκεκριμένα, θα χρειαζόταν να χρησιμοποιείτε άμαξες και να αλλάζετε απ' την μία στην άλλη, κάτι που θα έκανε το gameplay περίπλοκο, ενώ οι μηχανισμοί αυτοί θα έρχονταν σε αντίθεση με το γρήγορο gameplay του multiplayer mode.

Αυτό σημαίνει ότι στην alpha έκδοση οι developers δοκίμασαν το multiplayer mode, τοπικά μεταξύ τους.

Είστε ικανοποιημένοι από αυτή την απόφαση;

Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες, δείτε τις συλλεκτικές εκδόσεις του Assassin's Creed Syndicate, το πρώτο gameplay video και τα screenshots και σχολιάστε τα πάντα σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 pro-patzis (Level 20) 15/05/2015 16:11
εγω το εχω ξαναπει οτι ειμαι στο 2ο group χωρις να δυσαρεστουμε οταν υπαρχει multiplayer.Νομ ιζω οτι και το AC Roque δεν εχει multiplayer...ή κανω λαθος...το εχω παιχνιδι αλλα δεν το εχω βαλει ακομα στο ps3...
Notification