Ειδήσεις Action Quadratum Mortis

Quadratum Mortis

Monday, 23 Jan 2012  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
 

Quadratum Mortis

Παιχνίδι δράσης για το PlayStation Move από Τούρκους developers!

Μέχρι σήμερα καμία ελληνική προγραμματιστική εταιρεία δεν έχει δημιουργήσει κάποιο video game για κονσόλα, κάτι που στη γειτονική Τουρκία θα γίνει για πρώτη φορά πραγματικότητα και μάλιστα με την χρήση ενός motion controller.

Η εταιρεία Lamagama, αναπτύσσει το Quadratum Mortis, ένα παιχνίδι δράσης για το PS3 με μεσαιωνικές μάχες, στο οποίο θα χρησιμοποιείτε το PlayStation Move. Η Lamagama ιδρύθηκε το 2008, έχει μόλις οκτώ developers στο δυναμικό της και εδώ και τρία χρόνια αναπτύσσει mobile games. Τώρα αποφάσισε να στρέψει το ενδιαφέρον της στην αγορά της Sony. Πέρα απ' τον νέο της τίτλο, δουλεύει ταυτόχρονα και πάνω στο Egg'n'Roll, ένα 3D Action παιχνίδι για το PlayStation Vita και το iOS, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2012. Το Quadratum Mortis θα κυκλοφορήσει κι αυτό ενός του έτους.

Τα πιο δημοφιλή Τουρκικά games μέχρι στιγμής είναι το Darkness Within και το Mount & Blade. Τα δικά μας αντίστοιχα είναι το Darkfall και η σειρά World Basketball Manager.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Geonick (Level 19) 24/01/2012 13:02
Για την ηλικία μας καλή και η.....
Περίμενα πιο πολλά απ τους Τούρκους καθότι είναι και περισσότεροι.Αλ λά game για κονσόλες που τέτοια γνώση η δική μας.Κι όμως είναι η καλύτερη δουλειά.Βγάζεις ένα DLC και γλιτώνεις την πειρατεία των PC έτσι.
Notification