Ειδήσεις Διαγωνισμοί Διαγωνισμός Κέρδισε ότι θέλεις

Διαγωνισμός Κέρδισε ότι θέλεις

Wednesday, 29 Apr 2020  | in Διαγωνισμοί  | Γράφτηκε από τον GameWorld   | (4 σχόλια)
GameWorld

GameWorld  

Αποκτήστε τα GameWorld t-shirts με μία βόλτα στο Tokotoukan.com/el/Gameworld
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/c4/22/77/Kerdise-oti-theleis-3-52-1588197412.jpg
 

Διαγωνισμός Κέρδισε ότι θέλεις

Χαρίζουμε 4 games κάθε μήνα!

Ο ιστορικός διαγωνισμός "Κέρδισε ότι θέλεις" που ξεκίνησε το 2010 από την ραδιοφωνική εκπομπή Users για όλους και συνεχίστηκε στη σειρά Game Maniacs, επιστρέφει δυναμικά!

Από αυτό το μήνα, όσοι συμμετέχετε ενεργά στο GameWorld.gr με τα σχόλια και τα άρθρα σας, θα κερδίζετε κυριολεκτικά όποιο παιχνίδι θέλετε! Σας ανακοινώνουμε ότι ξεκινάμε συνεργασία με το Instant-Gaming.com, τo μεγαλύτερο online shop πώλησης ψηφιακών games στις καλύτερες τιμές και για όλα τα format. Αν προτιμάτε τις ψηφιακές αγορές έναντι των retail τότε θα βρείτε games για PC (Steam, UPlay, Origin Battle.net κ.α.), PS4, Xbox One και Switch.

Μπείτε στο link για να δείτε τα digital games που έχει το Instant-Gaming.

Πως μπορείτε να κερδίσετε όποια games θέλετε
Στο εξής ο διαγωνισμός Game & Users του μήνα αλλάζει τα δώρα του. Θα δίνουμε δώρο 3 games της επιλογής σας για την συμμετοχή σας στο GameWorld.gr και ένα τέταρτο στο βίντεο νέων κυκλοφοριών. Τα δώρα 1-3 τα αποφασίζετε εσείς οι ίδιοι με την ψηφοφορία σας στο 

1ο δώρο: User του μήνα
Ο πιο ενεργός αναγνώστης του μήνα κερδίζει δώρο video game της επιλογής του. Το μόνο που αρκεί είναι να σχολιάζετε στα άρθρα του GameWorld.gr και στο Forum.

Τον νικητή τον ψηφίζετε εσείς οι ίδιοι από την τελευταία ημέρα κάθε μήνα μέχρι τις 5 του επόμενου μήνα στο subforum Versus.

2ο δώρο: Ο reviewer του μήνα
Γράψτε user review για το αγαπημένο σας video game! Απλά πηγαίντε στα Reviews του GameWorld.gr, γράψτε το παιχνίδι που θέλετε στην αναζήτηση, ανοίξτε το review του και πηγαίντε στην τελευταία καρτέλα στα δεξιά "User review" για να γράψετε το review σας. Μετά, διαφημίστε το review σας στο παρακάτω forum topic.

Τον νικητή τον ψηφίζετε εσείς οι ίδιοι από την τελευταία ημέρα κάθε μήνα μέχρι τις 5 του επόμενου μήνα στο subforum Versus.

3ο δώρο: Ο blogger του μήνα
Γράψτε ένα blog post με ότι θέμα θέλετε. Απλά πηγαίντε στο μενού Community/Blogs και γράψτε το κείμενό σας. Μετά, διαφημίστε το blog σας στο παρακάτω forum topic.

4o δώρο: Ο subscriber του μήνα
Κάθε 1η του μήνα στο βίντεο νέων κυκλοφοριών, θα μπορείτε να επιλέξετε όποιο video game θέλετε και να μπείτε στην κλήρωση για να το κερδίσετε, από το παρακάτω link.

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού νέων κυκλοφοριών.

Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, απλά θα πρέπει να κάνετε όσο περισσότερα follow γίνεται στις σελίδες μας στα social media, δηλαδή Facebook, YouTube, Instagram και Twitter. Κάθε Follow σας δίνει +1 πόντο στην κλήρωση. Τα follows φυσικά μπορείτε να τα κάνετε μία φορά και μετά κάθε μήνα απλά να επιλέγετε το video game που θέλετε ως δώρο!

Δείτε τους μέχρι τώρα διαγωνισμούς του GameWorld. Για εκτενέστερη συζήτηση για τους διαγωνισμούς επισκεφθείτε το ανάλογο forum topic.

Ο διαγωνισμός Κέρδισε ότι θέλεις επιστρέφει δυναμικά από αύριο. Το παιχνίδι τώρα αρχίζει.
Καλή επιτυχία σε όλους!

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Efane (Level 24) 29/04/2020 20:08
Super δώρα στον διαγωνισμό, ότι καλύτερο μέχρι τώρα! :-)
#2 +1 Tas13 (Level 14) 30/04/2020 01:11
Τι λες τώρα! Ακόμα θυμάμαι τον διαγωνισμό στον Sentra. Respect κι από μένα!
#3 +1 Sotiris (Level 29) 01/05/2020 00:04
Αν δεν εμφανιζόταν αυτό το άρθρο δεν θα ήξερα καν ότι έτρεχε τέτοιος διαγωνισμός στον παρελθόν καθώς και το site Instant-Gaming, όχι μόνο έκανα εγγραφή εκεί αλλά και αγορά.
#4 BigGreekGamer (Level 29) 26/05/2020 13:23
Από τις 10/5 υπάρχει ένα πρόβλημα με τα User Reviews, ο καθένας δεν μπορεί να γράψει στο κάθε review του site, το δικό του User Review. Οι Developers το διορθώνουν αυτήν την στιγμή. Ωστόσο όλοι οι αναγνώστες του GameWorld, μπορούν να γράφουν στο forum topicUser Reviewshttps://www.gameworld.gr/forum/88/138006-user-reviews-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%88%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82?start=60#234727 τα reviews τους που θα μετράνε κανονικά στον διαγωνισμό "Κέρδισε ότι θες".
Notification