Ειδήσεις Διαγωνισμοί Μεγάλος διαγωνισμός εκπαίδευσης από το ΙΕΚ Ακμή

Μεγάλος διαγωνισμός εκπαίδευσης από το ΙΕΚ Ακμή

Sunday, 21 Apr 2019  | in Διαγωνισμοί  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4d/ba/fd/gameworld-fbpost-2-31-1555880274.jpg
 

Μεγάλος διαγωνισμός εκπαίδευσης από το ΙΕΚ Ακμή

Κερδίστε μία υποτροφία!

Το Gameworld.gr και το ΙΕΚ Ακμή στέλνουν να σπουδάσεις με υποτροφία σε ένα από τα επτά Καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης!

Εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, το gameworld.gr εξασφάλισε για 1 υπερτυχερό, το μαγικό εισιτήριο για τις σπουδές και την καριέρα του! Επίλεξε μία από τις σύγχρονες ειδικότητες των 12 τομέων σπουδών!

Έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις:

- Μόδα & Ομορφιά
- Αισθητική & SPA
- ΜΜΕ + Αθλητισμός
- Τεχνικά Επαγγέλματα
- Εφαρμοσμένες Τέχνες
- Παιδαγωγικά
- Επαγγέλματα Υγείας
- Τουριστικά & Επισιτιστικά
- Οικονομία & Διοίκηση
- Η/Υ & Νέες Τεχνολογίες
- Οπτικοακουστικά & Τέχνες
- Ηχοληψία & Μουσική Τεχνολογία

Να διεκδικήσεις:

• 1 πλήρη διετή υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε Αθήνα – Πειραιά – Θεσσαλονίκη – Κρήτη - Λάρισα

Συμπλήρωσε την φόρμα και μπες στην κλήρωση.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΙΕΚ ΑΚΜΗ – GAMEWORLD

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει τον ακόλουθο προωθητικό πρόγραμμα/Διαγωνισμό με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής:

Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό Υποτροφιών της κλήρωσης και της ανάδειξης του νικητή.

1. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 13/05/2019 - 31/05/2019 με πιθανότητα παράτασης.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι επισκέπτονται το site οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Τα απαραίτητα πεδία συμπλήρωσης στη φόρμα είναι τα ακόλουθα:
1) Όνομα 2) Επίθετο 3) Ηλικία 4) Τηλέφωνο 5) Email 6) Ειδικότητα 7) Περιοχή

3. Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ , οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους, καθώς και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία με βάση τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα άτομα. Εάν ο νικητής δεν πληροί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την ηλεκτρονική κλήρωση.

4. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα πλαίσια της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας έχει προγραμματίσει να διαθέσει αποκλειστικά τα ακόλουθα δώρα (εφεξής τα «Δώρα»):
• 1 νικητής κερδίζει 1 πλήρη διετή υποτροφία για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα της επιλογής του, αξίας 7500 ΕΥΡΩ, για φοίτηση στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα ή στον Πειραιά ή στη Θεσσαλονίκη ή στην Κρήτη ή στη Λάρισα
• Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό κερδίζουν έκπτωση 30% για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα της επιλογής τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με την προϋπόθεση ότι η εγγραφή τους θα γίνει μέχρι 15/06/19.

5. Οι νικητές θ’ αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης.

6. Επικοινωνία:
i. Η επικοινωνία με τον νικητή για την παραλαβή των Δώρων θα γίνει τηλεφωνικά στα στοιχεία που ο ίδιος έχει δηλώσει.

ii. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή ή ο νικητής αρνηθεί ή αδρανήσει να παραλάβει τα Δώρα του ή εάν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Διαγωνισμό, το αντίστοιχο Δώρο θα δοθεί σε κάποιον από τους επιλαχόντες, με βάση τη σειρά ανάδειξης των τελευταίων από την κλήρωση.

7. Τα Δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους. Επίσης η υποτροφία ισχύει για νέα εγγραφή που έχει πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού και όχι για φοίτηση που ήδη πραγματοποιείται σε οποιοδήποτε παράρτημα του Εκπαιδευτικού Ομίλου AKMH.

8. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στον δικτυακό τους τόπο, σε οποιοδήποτε έντυπό τους ή/και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής των Δώρων.

9. Υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων των συμμετεχόντων είναι η Εταιρεία με την επωνυμία ΑΚΜΗ ΑΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ έδρα: Κοδριγκτώνος 16 Αθήνα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δεδομένα ή για την άσκηση των δικαιωμάτων που αναφέρονται κατωτέρω μπορεί κανείς να επικοινωνεί με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο 2108224074 ή στο info@iek-akmi.edu.gr.

10. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ συλλέγει και επεξεργάζεται τα παραπάνω στοιχεία με τη συγκατάθεσή σας και με σκοπό να επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με προγράμματα σπουδών που θεωρούμε ότι σας ενδιαφέρουν.

11. Τα στοιχεία σας θα αποθηκευτούν σε υποδομές της Εταιρείας για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επικοινωνία μας μαζί σας. Τα στοιχεία σας θα επεξεργαστεί μόνο εξουδιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτα μέρη εντός ή εκτός της ΕΕ.

12. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την πρόσβαση στα δεδομένα σας, τη διόρθωση ή διαγραφή τους, την εναντίωσή σας στην επεξεργασία τους και τον περιορισμό της.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ελεύθερα και ανά πάσα στιγμή, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας των στοιχείων σας έως τη στιγμή εκείνη.

13. Έχοντας ενημερωθεί πλήρως για τα παραπάνω στοιχεία, παρέχω τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία των δεδομένων μου.

14. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

Συμπλήρωσε την φόρμα και μπες στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Μαΐου, γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο!
Καλή επιτυχία!

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification