Ειδήσεις Διαγωνισμοί Game & Users του μήνα: Σεπτέμβριος 2018

Game & Users του μήνα: Σεπτέμβριος 2018

Tuesday, 16 Oct 2018  | in Διαγωνισμοί  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2c/32/17/sonic-mania-plus-16-1538141938-6-1539714449.jpg
 

Game & Users του μήνα: Σεπτέμβριος 2018

Τα μεγάλα δώρα επιστρέφουν!

Σας ανακοινώνουμε το παιχνίδι του μήνα και τους top users του GameWorld.gr για τον μήνα που μας πέρασε.

Από αυτό το μήνα οι sponsored διαγωνισμοί για τους καλύτερους users επιστρέφουν! Η Zegetron, αντιπροσωπεία της Sega στη χώρα μας, έδωσε για τον Σεπτέμβριο τρία Sonic Mania, δύο για PS4 και ένα για το Switch.

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο subforum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Ο Σεπτέμβριος μπήκε δυνατά και ανάμεσα στους δύο μεγάλους διεκδικητές, προτιμήσατε τον Spider-Man σε σχέση με το FIFA 19. Δείτε το σχετικό μας review για το Action της Insomniac ώστε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το παιχνίδι.

User του μήνα
Ο Άκης Ζαχαριάδης (akiszax) αναδείχθηκε User του Μήνα καθώς βρισκόταν παντού στον σχολιασμό των άρθρων και στο forum. Τα συγχαρητήριά μας!

Στο User of the Month ψηφίζετε στο Forum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

Blogger του μήνα
Ο Μάριος Νταλλαρής (Mario07) με το blog post του Τα απομνημονεύματα ενός προγραμματιστή, πήρε τον τίτλο του Blogger του μήνα για τον Ιούλιο.

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld, κάτω δεξιά στα Blogs. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

User review του μήνα
Ο Αχιλλέας Λοϊζίδης (KingLoi) παίρνει αυτό τον μήνα και τον τίτλο του User Reviewer για το review του για το Spider-Man στο PS4.

Γράψτε το δικό σας User Review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Άρθρο του μήνα: Το review του Spider-Man που επιμελήθηκε ο Γιάννης Σιδηρόπουλος πήρε δικαιωματικά τον τίτλο του κορυφαίου.
- Συντάκτης του μήνα: Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος για το Spider-Man review του. Είναι ο πανταχού παρόν πρωταγωνιστής, πως να το κάνουμε; Με γλέντησε μέχρι και στο Fifa 19 στην εκπομπή Users.
- Βίντεο του μήνα: Οι Users επιστρέψαμε μετά από ένα χρόνο απουσίας! Το βίντεό μας ψηφίστηκε ως Νο.1 για αυτό το μήνα και σας ευχαριστούμε. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Δώρο 3 PC games
Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές!

Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic.

Διαδικασία συμμετοχής
Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία PC games στους Users του μήνα. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες. Επίσης, ανά διαστήματα στους διαγωνισμούς του site, διεξάγονται ξεχωριστές κληρώσεις για όσους αναγνώστες συμμετέχουν ενεργά. Σε αυτές συμμετέχουν λιγότερα άτομα, συνεπώς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games και στηρίζετε το GameWorld τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 17/10/2018 15:25
Συγχαρητήρια σε όλους... και πάλι ευχαριστώ πολύ :D
#2 BigGreekGamer (Level 22) 17/10/2018 15:33
Συγχαρητήρια στα παιδιά!!
Notification