Ειδήσεις Διαγωνισμοί Game & Users του μήνα: Μάιος 2020

Game & Users του μήνα: Μάιος 2020

Saturday, 13 Jun 2020  | in Διαγωνισμοί  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8f/41/d3/mafia-2-definitive-edition-65-1592063356.jpg
 

Game & Users του μήνα: Μάιος 2020

Ποιοι κερδίζουν games της επιλογής τους;

Σας ανακοινώνουμε το παιχνίδι του μήνα και τους top users του GameWorld.gr για τον Μάιο.

Αυτό το μήνα είχαμε διαγωνισμό Κέρδισε ότι θέλεις, επομένως τόσο ο νικητής του βίντεο νέων κυκλοφοριών Μαϊου, όσο και οι τρεις top αναγνώστες του μήνα στο GameWorld, κερδίζετε δώρο video game της επιλογής σας, προσφορά του Instant-Gaming.com!

Games της επιλογής τους κερδίζουν οι παρακάτω χρήστες:
Α)Ο user του μήνα.
Β)Ο user reviewer του μήνα.
Γ)Ο blogger του μήνα.

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο subforum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Το Mafia II: Definitive Edition δείχνει την απόλυτη νέκρα που υπήρχε, στο χειρότερο Μάιο όλων των εποχών στη gaming βιομηχανία.

User του μήνα
O Γιώργος Τσολαρίδης (Big Greek Gamer) ήταν user του μήνα καθώς βρισκόταν παντού στον σχολιασμό των άρθρων και στο Forum. Τα συγχαρητήριά μας!

Στο User of the Month ψηφίζετε στο subforum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

User review του μήνα
Ο Αχιλλέας Λοϊζίδης (Kingloi) ξεχώρισε καθώς πήρε τον τίτλο του User Reviewer με το review του για το Blair Witch.

Γράψτε το δικό σας user review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Blogger του μήνα
Τον Μάιο έγινε ένας χαμός στα user blogs, καθώς είχαμε 9 blog posts! Ο Αχιλλέας Λοϊζίδης (Kingloi) αναδείχθηκε Blogger του μήνα με το blog του Το DualSense του PS5.

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld, κάτω δεξιά στα Blogs.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Το άρθρο του μήνα είναι το review του Luigi's Mansion 3 από τον Σταμάτη Καράμπογα. Σας ευχαριστούμε για τις ψήφους σας.
- Συντάκτης του μήνα: Η Βάσια Κούκια πήρε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα τον τίτλο του συντάκτη του μήνα, σύμφωνα με τις ψήφους σας.
- Βίντεο του μήνα: Αναμενόμενα το βίντεο "Υπάρχει εθισμός στα games και του Internet;". Με διάρκεια μίας ώρας και προετοιμασία ενός μήνα...δίκαια πήρε την πρωτιά.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές! Η ειδοποίηση για την παραλαβή θα γίνει μέσω email.

Διαδικασία συμμετοχής
Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία PC games της επιλογής σας στους Users του μήνα. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες. Επίσης, δίνουμε και ένα τέταρτο video game στο βίντεο των νέων κυκλοφοριών κάθε μήνα στο κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube.

Ακόμη, ανά διαστήματα στους διαγωνισμούς του site, διεξάγονται ξεχωριστές κληρώσεις για όσους αναγνώστες συμμετέχουν ενεργά. Σε αυτές συμμετέχουν λιγότερα άτομα, συνεπώς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games και στηρίζετε το GameWorld τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε.

Δείτε όλους τους διαγωνισμούς του GameWorld. Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification