Ειδήσεις Διαγωνισμοί Game & Users του μήνα: Απρίλιος 2020

Game & Users του μήνα: Απρίλιος 2020

Sunday, 10 May 2020  | in Διαγωνισμοί  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/4e/60/Final-Fantasy-VII-Remake-Remake-Tifa-2-82-1589143291.jpg
 

Game & Users του μήνα: Απρίλιος 2020

Η μάχη των remakes!

Σας ανακοινώνουμε το παιχνίδι του μήνα και τους top users του GameWorld.gr για τον Απρίλιο.

Ο μήνας αυτός είναι και ο τελευταίος του GameWorld Giveaway Pool, αφού από τον άλλο μήνα θα σας έχουμε 4 games της επιλογής σας, μέσω του διαγωνισμού Κέρδισε ότι θέλεις! Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να γράφετε τα blog posts και τα reviews σας ή να συμμετέχετε ενεργά στο site για να διεκδικήσετε δώρα 1-3 video games της επιλογής σας.

Μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό Κέρδισε ότι θέλεις.

GameWorld Giveaway Pool
Κάθε μήνα ψηφίζετε μεταξύ σας στο Forum του GameWorld.gr τους κορυφαίους αναγνώστες του GameWorld, οι οποίοι επιλέγουν δώρο ανάμεσα σε δεκάδες games, περιφερειακά και συλλεκτικά.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε στο GameWorld Giveaway Pool όλα τα διαθέσιμα δώρα.

Η επιλογή των δώρων θα γίνει κατά σειρά από:
Α)Τον user του μήνα.
Β)Τον user reviewer του μήνα.
Γ)Τον blogger του μήνα.

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο subforum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Στη μεγάλη μάχη των remakes ανάμεσα σε Resident Evil 3 και Final Fantasy VII, νικητής ήταν τελικά η Square Enix. Το Final Fantasy VII Remake είχε ολοκληρωτικές αλλαγές, πιο συναρπαστική ιστορία και μεγαλύτερη διάρκεια. Άλλωστε...ήταν πολυαναμενόμενο.

User του μήνα
OΕυάγγελος Παντελάκης (Blood Prince) ήταν user του μήνα καθώς βρισκόταν παντού στον σχολιασμό των άρθρων και στο Forum. Τα συγχαρητήριά μας!

Στο User of the Month ψηφίζετε στο subforum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

User review του μήνα
Ο Αχιλλέας Λοϊζίδης (Kingloi) ξεχώρισε καθώς πήρε τον τίτλο του User Reviewer με το review του για το Resident Evil 3.

Γράψτε το δικό σας user review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Blogger του μήνα
Ο Παναγιώτης Τσιάτσος (Professor Severus Snape) αναδείχθηκε Blogger του μήνα με το blog του Master Thief.

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld, κάτω δεξιά στα Blogs.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Το άρθρο του μήνα είναι το review του Fire Emblem: Three Houses από τον Σταμάτη Καράμπογα. Σας ευχαριστούμε για τις ψήφους σας.
- Συντάκτης του μήνα: Η Βάσια Κούκια πήρε για πρώτη φορά τον τίτλο της συντάκτριας του μήνα, σύμφωνα με τις ψήφους σας.
- Βίντεο του μήνα: Τα 10 καλύτερα games με πανδημίες. Ήταν τουλάχιστον επίκαιρο.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές! Η ειδοποίηση για την παραλαβή θα γίνει μέσω email.

Διαδικασία συμμετοχής
Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία PC games της επιλογής σας στους Users του μήνα. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες. Επίσης, δίνουμε και ένα τέταρτο video game στο βίντεο των νέων κυκλοφοριών κάθε μήνα στο κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube.

Ακόμη, ανά διαστήματα στους διαγωνισμούς του site, διεξάγονται ξεχωριστές κληρώσεις για όσους αναγνώστες συμμετέχουν ενεργά. Σε αυτές συμμετέχουν λιγότερα άτομα, συνεπώς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games και στηρίζετε το GameWorld τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε.

Δείτε όλους τους διαγωνισμούς του GameWorld. Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic. 

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 28) 12/05/2020 21:32
Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν User του μήνα.
#2 Blood Prince (Level 28) 26/05/2020 22:38
Παρατήρησα πως εμφανίζει λάθος link και φαίνεται ο https://www.gameworld.gr/community/profile/vagg αντί για μένα. :D
Notification