Ειδήσεις Διαγωνισμοί Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Games Festival

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Games Festival

Tuesday, 19 Dec 2017  | in Διαγωνισμοί  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/54/72/6d/athens-games-festival-christmas-tree-contest-73-1513705398.jpg
 

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Games Festival

Κερδίστε ένα από τα δέντρα που το διακοσμούσαν.

Αυτά τα Χριστούγεννα, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα "πολυπόθητα" δέντρα που διακοσμούσαν το Athens Games Festival.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τις οδηγίες στην σχετική ανάρτηση της σελίδας του Athens Game Festival στο facebook.

Ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση στις 20 Δεκεμβρίου 2017 και θα πρέπει να έρθει να παραλάβει το δέντρο από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 & Αλ. Πάντου, 10163, Καλλιθέα - Πλησίον Παντείου).

Διαβάστε ακόμα για το Razer Electra V2 review & giveaway από το GameWorld, καθώς και για ττον διαγωνισμό Game of the Year του GameWorld. Συζητήστε για το Athens Games Festival σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification