Ειδήσεις Video Reviews Gears 5 video review

Gears 5 video review

Monday, 07 Oct 2019  | in Video Reviews | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ab/51/ba/gears-5-video-review-news-77-1570473110.jpg
 

Gears 5 video review

Το απόλυτο Third-Person Shooter.

Η σειρά Gears of War επέστρεψε φέτος με το Gears 5 για PC και Xbox One, το οποίο μας έδειξε ότι δεν αποτελεί απλά μια νέα έκδοση.

Αναβαθμισμένος σε όλους τους τομείς και διατηρώντας το ίδιο μοντέλο χειρισμού, ο νέος τίτλος της The Coalition είναι πιο ολοκληρωμένος από ποτέ.

Δείτε το video review μας:

Διαβάστε το review του Gears 5 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification