Γιώργος Δρίτσας δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Roller Champions' στο φόρουμ. 5 years ago

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν στην παρουσίαση της Ubisoft κατά τη διάρκεια της Ε3 2019, όπου το Roller Champions αποκαλύφθηκε επίσημα.

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

www.youtube.com/watch?v=6PYfi7DqJZ8

Διαβάστε περισσότερα...

Marvel's Avengers 5 years ago

Με διαφορετικό καστ από του Marvel Cinematic Universe.

Η Square Enix αποκάλυψε το επερχόμενο Avengers game με τίτλο Marvel’s Avengers κατά τη διάρκεια της E3 2019.

Η εταιρεία παρουσίασε ένα in-engine trailer του project που έχουν αναλάβει οι Crystal Dynamics και Eidos. Παρότι το τρέιλερ είναι εκτεταμένο δεν αποκαλύπτει το τι ακριβώς θα συνιστά το gameplay και επικεντρώνεται σε cinematics. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα third-person action game που θα μπορείτε να παίξετε solo ή και σε online co-op. Πρόκειται για ένα original σενάριο Avengers που δεν συνδέεται με τα γεγονότα των ταινιών. Μάλιστα, τους εμβληματικούς ήρωες δεν ενσαρκώνουν οι γνωστοί ηθοποιοί του Marvel Cinematic Universe, κάτι που αναστάτωσε την κοινότητα.

https://www.youtube.com/watch?v=1zl-jT5QyoY

Το καστ του παιχνιδιού περιλαμβάνει τους Troy Baker ως Bruce Banner, Laura Bailey ως Black Widow, Nolan North ως Tony Stark (Iron Man), Travis Willingham ως Thor και Jeff Schine ως Captain America. Για άγνωστους λόγους φαίνεται απουσιάζει ο Hawkeye.

To Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2020.

Διαβάστε επίσης το review του Marvel’s Spider-Man και όλων των DLC του και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

Final Fantasy VIII Remastered 5 years ago

Πρόκειται για HD Version.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Square Enix στην Ε3 2019, ανακοινώθηκε η remastered έκδοση του Final Fantasy VIII.

https://www.youtube.com/watch?v=liHKeemjdbI

Πρόκειται για HD Version και όχι για remake τύπου Final Fantasy VII. Θα κυκλοφορήσει φέτος σε PS4, PC, Xbox One και Switch αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη ακριβή ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης για το Final Fantasy VII Remake και συζητήστε για αυτό σε αυτό το forum topic.

Αποκτήστε το Rayman Origins δωρεάν μέσω Twitch 5 years ago

Λίγο πριν την έναρξη της E3 Conference της Ubisoft.

Η Ubisoft δίνει ένα free game κατά τη διάρκεια της E3 αλλά δεν θα μπορείτε απλά να το προσθέσετε το Uplay account σας.

Για να αποκτήσετε δωρεάν το Rayman Origins θα πρέπει να παρακολουθήσετε το stream του speedrun του Rayman 2 για τουλάχιστον 30 λεπτά, που γιορτάζει την 20η επέτειό του. Το Twitch stream ξεκινά στις 10 Ιουνιού λίγες ώρες πριν την E3 Conference της Ubisoft. O προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ για το speedrun του Rayman 2, Glackum, που ηττήθηκε πρόσφατα από έναν άλλο speedrunner θα προσπαθήσει να θέσει νέο ρεκόρ και να επανακτήσει τον τίτλο του.

Παρακολουθώντας το stream για 30 λεπτά αποκτάτε το Rayman Origins δωρεάν στο Uplay μέσω Twitch Drops. Πρέπει απλά να βεβαιωθείτε ότι το Twitch account σας είναι linked με το Uplay.

Διαβάστε το review του Rayman Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum.

Jurassic World: Camp Cretaceous animated series 5 years ago

To Jurassic World έρχεται στο Netflix.

H τεράστια επιτυχία του Jurassic World απέδειξε ότι η σειρά δεν πλησιάζει ακόμη την ημερομηνία λήξης της. Σύντομα, μια νέα προσθήκη καταφθάνει στο Netflix με τη μορφή μιας animated σειράς με τίτλο Jurassic World: Camp Cretaceous.

https://www.youtube.com/watch?v=JnDRHm99v-U

Η σειρά αποτελεί συνεργασία μεταξύ Netflix και DreamWorks Animation και θα κυκλοφορήσει το 2020, ενώ θα διαδραματίζεται παράλληλα με τα γεγονότα του Jurassic World. Σύμφωνα με την επίσημη συνοψη: "Το Jurassic World: Camp Cretaceous ακολουθεί μια ομάδα έξι εφήβων που έχουν επιλεγεί για μία αξέχαστη εμπειρία σε ένα νέο adventure camp στην απέναντι πλευρά του Isla Nublar. Αλλά όταν δεινόσαυροι σπέρνουν την καταστροφή στο νησί, οι κατασκηνωτές βρίσκονται αποκλεισμένοι. Δίχως επικοινωνία με τον έξω κόσμο, θα πρέπει να γίνουν από άγνωστοι φίλοι και από φίλοι οικογένεια να πρόκειται να επιζήσουν."

Διαβάστε επίσης το review του Jurassic World Evolution και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum.

PS4 update φέρνει βελτιώσεις στο Voice Chat 5 years ago

Εγγραφείτε για testing.

Το voice chat του PS4 θα αποκτήσει τη δυνατότητα για Party που χωρούν ως και 16 άτομα, ενώ θα βελτιωθεί επίσης η ποιότητα του ήχου και σύνδεση στο δίκτυο.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει το update αλλά η Sony επιστρατεύει testers να το δοκιμάσουν. Σύντομα θα μπορείτε να εγγραφείτε για την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε ένα preview program, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να μπαίνετε μόνο σε Parties με άλλους testers για το διάστημα του preview.

"Παρόλα αυτά, ο κωδικός του preview που παρέχουμε μπορεί να εξαργυρωθεί από 20 διαφορετικά accounts," αναφέρει η Sony. "Οπότε μοιραστείτε τον κωδικό με τους φίλους σας και δοκιμάστε το νέο update των Parties μαζί."

Φήμη: Η Ubisoft θα αποκαλύψει το Roller Champions στην E3 5 years ago

Μία παραλλαγή του roller derby game αλά Rocket League.

Σύμφωνα με υποτιθέμενη διαρροή η Ubisoft θα αποκαλύψει ένα multiplayer roller derby game στη φετινή E3, με τίτλο Roller Champions.

Σύμφωνα με το ResetEra και μια αναφορά από το Spiel Times, πρόκειται για ένα online-only competitive game όπου δύο ομάδες κάνουν roller skate σε μια πίστα τύπου στίβου, όπου τα χτυπήματα και τα σπρωξίματα με τον αγκώνα επιτρέπονται. Σε ένα τυπικό ματς roller derby δεν υπάρχει μπάλα, ενώ οι πόντοι σκοράρονται όταν ένας παίκτης προσπερνά μέλη της αντίπαλης ομάδας αποφεύγοντας ταυτόχρονα όσους προσπαθούν να τον μπλοκάρουν. Στο Roller Champion όμως, όπως αποκαλύπτουν οι οδηγίες του χειρισμού, υπάρχει μια μπάλα που μπορείτε να πασάρετε μεταξύ παικτών. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα να σουτάρετε, αν και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο σε τι ακριβώς θα στοχεύετε.


Όταν δεν έχετε την μπάλα θα μπορείτε να κάνετε τάκλιν στους αντιπάλους σας, ενώ οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει δείχνουν πως θα έχετε στη διάθεσή σας και κάποιου είδους special abilities. Όπως και στο Rocket League φαίνεται ότι θα μπορείτε να εξατομικεύσετε τον skater σας με διάφορα jackets, armor, γυαλιά ηλίου και άλλα ενδύματα.

roller blade

Notification