Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Playdate' in the forum. 3 minutes ago

Πρώην developer του Sea of Thieves χρησιμοποίησε το Playdate για να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του

playdate-marriage-proposal-18-1713259948.jpg


Πήρε θετική απάντηση.

Ο πρώην developer των Sea of Thieves και Warcraft 3: Reforged, Aaron Nielsen, χρησιμοποίησε το Playdate για να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του.

Μιλώντας για το θέμα στο Twitter, ο Nielsen δήλωσε ότι ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για τον έρωτα της ζωής του, οπότε της έφτιαξε το δικό της video game στο Playdate, το οποίο ονόμασε Love Letter. Για να το ολοκληρώσει χρειάστηκε έξι μήνες και χρησιμοποίησε το Pulp editor, ενώ κατά τη διάρκεια του development το project άλλαξε αρκετές μορφές, ενώ ξεκίνησε ως Platform.


For this project, I used the Pulp editor and it was a great experience for a coding novice, such as myself. It was a lot of fun working within tile constraints and thankfully any questions I had the playdate community was prepared to support me on my journey. pic.twitter.com/nnE6uaa88b

— Aaron (Pikaaroon) (@TheAaronLeigh) April 14, 2024

Σύμφωνα με τον Nielsen "στο τέλος τα γράμματα θα έγραφαν: "Θα με παντρευτείς;" και αυτό θα ήταν το σινιάλο μου για να πέσω στα γόνατα. Αν επέλεγε "Όχι", τότε θα την ρωτούσε "Είσαι σίγουρη;" Τελικά ο Nielsen πήρε θετική απάντηση: "Η αντίδρασή της άξιζε τόσους μήνες game development."

Read More...

Η International Game Developers Association ζήτησε από τις εταιρείες ανάπτυξης να προστατεύουν περισσότερο τις θέσεις εργασίας και να αποφύγουν μελλοντικές απολύσεις

igda-game-developers-layoffs-86-1713258635.jpg


Τόνισε τις μεγάλες επιπτώσεις που θα έχουν στην βιομηχανία.

Η International Game Developers Association (IGDA) ζήτησε από τις εταιρείες ανάπτυξης να προστατεύουν περισσότερο τις θέσεις εργασίας και να αποφύγουν μελλοντικές απολύσεις.

Εκπρόσωπος της IGDA δήλωσε: "Περισσότερες από 8.700 δουλειές χάθηκαν μόνο μέσα σε αυτή τη χρονιά. Η βαρύτητα της κατάστασης και οι επιπτώσεις της δεν είναι υπερβολή. Ζητούμε από τους υπεύθυνους των εταιριών να εφαρμόσουν βιώσιμα μέτρα στις οργανώσεις τους για να αποφύγουν ανούσιες απολύσεις. Οι developers έχουν μεγάλες ανησυχίες για την σταθερότητα στις καριέρες τους και την ίδια την βιομηχανία. Ταλαντούχα άτομα, ειδικά από περιθωριοποιημένες κοινότητες, ίσως ψάξουν ευκαιρίες εκτός της gaming βιομηχανίας λόγω της αστάθειας, πράγμα που θα οδηγήσει σε ελλιπή εκπροσώπηση ορισμένων ομάδων. Για την εξασφάλιση μίας νικήτριας βιομηχανίας, οι εταιρίες πρέπει να οργανώνονται καλύτερα για την ανάπτυξή τους και να σταματήσουν να διώχνουν το ταλέντο από αυτές και γενικώς από την βιομηχανία."

Τέλος, η IGDA ανακοίνωσε διάφορους τρόπους στήριξης για όσους έχουν επηρεαστεί από τις απολύσεις και δήλωσε: "Μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τις τωρινές δοκιμασίες που αντιμετωπίζουν οι developers στην βιομηχανία και να χτίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τα games και για αυτούς που τα δημιουργούν."

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Sonic the Hedgehog 3' in the forum. 4 minutes ago

Ο Keanu Reeves στον ρόλο του Shadow

sonic-3-keanu-reeves-shadow-48-1713256467.jpg

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, ο Keanu Reeves θα υποδυθεί τον Shadow the Hedgehog στην τρίτη ταινία Sonic.
Στο πρόσφατο CinemaCon η Paramount έδειξε τα πρώτα πλάνα της ταινίας, αλλά ήταν σε κλειστή αίθουσα και δεν παρουσιάστηκαν δημόσια. Επιπλέον ακόμα δεν έχουν παρουσιαστεί πλάνα από τον Shadow στην ταινία.

Η τρίτη ταινία Sonic θα προβληθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2024.

Read More...

Ο Joe Biden και ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ανέθεσαν στις Amazon και Nvidia να χρηματοδοτήσουν ερευνητικό πρόγραμμα για το A.I.

usa-japan-ai-research-amazon-nvidia-68-1713255846.jpg


Θα κοστίσει 50 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Joe Biden και ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Fumio Kishida ανέθεσαν στις Amazon και Nvidia να χρηματοδοτήσουν ένα ερευνητικό πρόγραμμα για το A.I.

Το πρόγραμμα, το οποίο θα έχει κόστος 50 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι μία κοινή προσπάθεια του Πανεπιστημίου της Washington στο Seattle και του Πανεπιστημίου Tsakuba που βρίσκεται λίγο έξω από το Tokyo. Οι δύο χώρες ετοιμάζουν ένα ακόμα πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχουν τα Carnegie Mellon University από το Pittsburgh και το Keio University του Tokyo. Πρόσφατα η κυβέρνηση του Biden ανακοίνωσε την εφαρμογή μερικών νέων νόμων και περιορισμών για την χρήση του A.I., ώστε να μειωθούν τα ρίσκα από την χρήση του.

Επιπλέον η Microsoft επένδυσε 2.9 δισεκατομμύρια δολάρια στον Α.Ι. τομέα της στην Ιαπωνία και Kishida συναντήθηκε με τον πρόεδρό της, Brad Smith και δήλωσε προς τους Αμερικάνους επενδυτές: Οι επενδύσεις σας θα επιτρέψουν την οικονομική ανάπτυξη της Ιαπωνίας, η οποία αντίστοιχα θα είναι πολύ σημαντική για τις επενδύσεις τις Ιαπωνίας στις ΗΠΑ.

Read More...

Mike Ybarra, πρώην CEO της Blizzard: "Πέρα από τα 80€ να δίνουμε στις εταιρείες και 10-20€ φιλοδώρημα"

mike-ibarra-78-1713205439.jpg


Για τα games που...αξίζουν!

Ο Mike Ybarra, πρώην CEO της Blizzard, πρότεινε οι παίκτες να δίνουν «φιλοδώρημα» στις εταιρείες ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα ο Ybarra είπε: "Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα αντιπαθήσουν αυτή την ιδέα, αλλά μακάρι να μπορούσα να δώσω σε αυτούς τους ανθρώπους άλλα 10 ή 20 ευρώ επιπλέον, επειδή ένα παιχνίδι άξιζε περισσότερο από τα αρχικά μου 80 ευρώ" (σ.σ. ανέφερε 70 δολάρια που είναι το αντίστοιχο ποσό στις ΗΠΑ).


I've thought about this idea for a while, as a player, since I've been diving into single player games lately.

When I beat a game, there are some that just leave me in awe of how amazing the experience was. At the end of the game, I've often thought "I wish I could give these…

— Mike Ybarra (@Qwik) April 11, 2024

Ο Ybarra πρόσθεσε: «Σκέφτηκα αυτή την ιδέα για λίγο, ως παίκτης, αφού τον τελευταίο καιρό παίζω single-player games. Όταν κερδίζω ένα παιχνίδι, υπάρχουν μερικά που απλά με αφήνουν σε δέος για το πόσο καταπληκτική ήταν η εμπειρία. Στο τέλος του παιχνιδιού, συχνά σκέφτηκα: "Μακάρι να μπορούσα να δώσω σε αυτούς τους ανθρώπους άλλα 10 ή 20 δολάρια επειδή άξιζε περισσότερο από τα αρχικά μου 80 ευρώ και δεν προσπάθησαν να με κοροϊδέψουνε, άξιζε κάθε δευτερόλεπτο. Παιχνίδια όπως το Horizon Zero Dawn, το Gears of War, το Red Dead Redemption 2, το Baldur's Gate 3, το Elden Ring, κ.λπ. Ξέρω ότι τα 80 ευρλω είναι ήδη πολλά, αλλά είναι μια επιλογή στο τέλος του παιχνιδιού που θα ήθελα να είχα μερικές φορές. Μερικά παιχνίδια είναι τόσο ξεχωριστά. Ξέρω ότι στους περισσότερους δεν θα αρέσει αυτή η ιδέα. Παρεμπιπτόντως, συνειδητοποιώ ότι έχουμε βαρεθεί να "πατάμε" σε οτιδήποτε άλλο - αλλά το βλέπω διαφορετικό από ένα σενάριο τύπου "πίεσης" που υπάρχει από την πλευρά του κόσμου».

Read More...

members.mainstreetmi.com/members/buying-ambien-onl…

Buying Ambien Online with Best Deals and Cost | Member Directory

First time here? If you need to upgrade your membership, select "see memberships" → → →

members.mainstreetmi.com/members/buy-ambien-online…

Buy Ambien(Zolpidem)5mg Online An Effective Solution For Sleep | Member Directory

First time here? If you need to upgrade your membership, select "see memberships" → → →

members.mainstreetmi.com/members/buy-ambien-online…

Buy Ambien(Zolpidem)10mg Online An Effective Treatments For Sleeping Issue | Member Directory

First time here? If you need to upgrade your membership, select "see memberships" → → →

Notification