Αν ήταν να φύγει ο ναρκισσιστής, δεν θα έβαζε πωλητήριο 25 εκατομμύρια για ομάδα χωρίς γήπεδο. Για γέλια, πιο πιθανό να πουλήσει αύριο ο Αλαφούζος με 100 το ποδοσφαιρικό τμήμα από το να δώσει ο οποιοσδήποτε 25 στο μπάσκετ.
Απλά στέρεψε το χρήμα και τα συμβόλαια ''τύπου Σχορτσιανίτη'' πλέον δεν πείθουν, το κρυφτούλι τέλειωσε.
Οπότε με αυτό τον τρόπο θα δικαιοληγηθεί η ολική πτώση του μπάτζετ και το ερώτημα είναι αν θα κάτσει Ευρωλίγκα για να γίνει σάκος του μποξ ή θα πάει να ξεφτιλιστεί και να παίζει με την Νίμπουργκ και την Αντβερπ επειδή ο κακός Μπερτομέου δεν τον σέβεται και δεν τον σφυρίζει με κανόνες Φάρου. Παρεπιμπτόντως αυτός και με το νόμο ξεκουμπίζεται.
Αυτό, συν τον εκβιασμό που θα θελήσει να κάνει προς τον Δήμο Αθηνών ώστε να του χρηματοδοτήσουν τα γήπεδα μπάσκετ και ερασιτέχνη ώστε να κάνει τον μεγαλοεπενδυτή από το ίνσταγκραμ. Ήδη γίνεται πέσιμο στον Μπακογιάννη εκεί, από συνειδητοποιημένους συνανθρώπους μας που έχουν δικαίωμα ψήφου.
Μέσα σε όλα πάντως, το χάρηκα για τον Ιωαννη. Από τους δύο τελικούς Ευρωλίγκας, στην αφάνεια. Να δω τι θα κάνει αν στο τέλος πάτε στο BCL, ο Καλάθης ήδη χάρισε λεφτά για να πηδήξει από το πλοίο

Διαβάστε περισσότερα...

Notification