Τα Tesla δεν θα επιτρέπουν πλέον games ενώ κινούνται

tesla-model-s-games-20-1639086550.jpg

Μετά από έρευνα της Αμερικανικής κυβέρνησης, δόθηκε εντολή στην εταιρεία Tesla να μην μπορούν τα αυτοκίνητα Tesla Model S να παίξουν games, όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση.
Το χαρακτηριστικό Passenger Play, υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιούνταν από άλλους επιβάτες του αυτοκινήτου, προκειμένου να παίξουν games όταν το αυτοκίνητο Tesla κινείται. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή του οδηγού. Συν τις άλλοις, η Tesla μπορεί να θεωρούσε ότι όταν ο οδηγός ενεργοποιούσε την αυτόματη οδήγηση, ότι θα μπορούσε να παίξει και ο ίδιος και να μην προσέχει τον δρόμο. Όπως και να 'χει, πλέον το χαρακτηριστικό αυτό, το οποίο ξεκίνησε πριν ένα χρόνο (τον Δεκέμβριο του 2020) θα διακόπτει την λειτουργία του παιχνιδιού όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση. Άλλωστε, όπως θα δείτε και στο βίντεο του CNN στα δεξιά, όταν έγινε review σε αυτοκίνητο Tesla, ο αυτόματος οδηγός είχε πολλά προβλήματα και αν δεν υπήρχε χειροκίνητη παρέμβαση του οδηγού, θα υπήρχαν τρακαρίσματα.

Η Tesla θα ανεβάσει ένα software update, με το οποίο όλα τα αυτοκίνητα Tesla στον κόσμο (ακόμα κι αυτά που έχουν ήδη πουληθεί) δεν θα επιτρέπουν το gaming όταν τα αυτοκίνητα κινούνται.

Δείτε τον Elon Musk να παρουσιάζει το Tesla Model S να παίζει Cyberpunk 2077.

Read More...

Notification