Πέρασα ωραία, αν και προσωπικά κάποια πράγματα (κυρίως ως προς το gameplay) τα βρήκα επιφανειακά, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο game και μια αξιοπρεπέστατη μεταφορά στα PC. Διαβάστε περισσότερα γι' αυτό στο review μου.

Read More...

Το PS4 exclusive έπος στα χέρια των PC gamers. Read More

John Kast and 70 others have joined the group Cyberpunk 2077 4 days ago

Ήρθε στα χέρια μου προ ολίγων ημερών η έκδοση για τα PC. Όντας PC gamer, δεν δίνω σημασία σε console exclusives οπότε όσα γνώριζα για το Horizon Zero Dawn ήταν ελάχιστα και επιδερμικά. Έχοντας παίξει ληδη καμια δεκαριά ώρες, μπορώ να πω πως το port για PC οπτικά είναι πολύ όμορφο, αν και όχι αψευγάδιαστο (τουλάχιστον έχει βελτιωθεί σημαντικά η απόδοση μέσω patches). Για να είμαι ειλικρινής, το gameplay μέχρι στιγμής δεν το βλέπω ως κάτι πρωτότυπο ή κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, ωστόσο το σενάριο είναι ενδιαφέρον και ο κόσμος πολύ όμορφα σχεδιασμένος. Στις επόμενες μέρες θα ανέβει review.

Read More...

Μετά από 200+ ώρες λιώσιμο και αμέτρητες ώρες πειραματισμού με διάφορα builds, μπορώ να πω ότι το καταευχαριστήθηκα και πως θα το ξαναεπισκευτώ για playthroughs με διαφορετικές επιλογές. Είναι ο,τι πρέπει για να ξεδώσετε όσοι γουστάρετε tabletop RPGs και φυσικά Pathfinder/D&D 3.5. Διαβάστε περισσότερα στο review μου .

Read More...

Στείλτε τις δαιμονικές ορδές πίσω στην Άβυσσο. Read More

Το Pathfinder: Wrath of the Righteous (WotR) αποτελεί το δεύτερο CRPG της ρωσικής εταιρείας ανάπτυξης Owlcat Games και αποτελεί μεταφορά της ομώνυμης pen & paper σειράς περιπετειών, εξομοιώνοντας το σύστημα του επιτραπέζιου RPG Pathfinder (το οποίο αποτελεί μια ανανεωμένη μορφή της έκδοσης 3.5 του Dungeons & Dragons). Στο WotR ο ρόλος σας είναι να ηγηθείτε μιας σταυροφορίας ενάντια σε μια ορδή δαιμόνων που απειλεί να κκαταστρέψει τα βασίλεια τριγύρω από την πύλη από την οποία πηγάζει και σε αυτό θα βοηθηθείτε από θεϊκές δυνάμεις στο πλευρό σας.

Read More...

John Kast and 70 others have joined the group Cyberpunk 2077 1 month ago

Παίζοντας ξανά μετά από 23 χρόνια, η ματιά μου δεν είναι η ίδια με αυτή του έφηβου εαυτού μου. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το Myth: The Fallen Lords είναι ένα ορόσημο του είδους με χορταστική βία και στρατηγικό βάθος το οποίο είναι "must" για τους λάτρεις του είδους. Λεπτομέρειες θα διαβάσετε στο review μου.

 

Read More...

Notification