Οι μπασκετμπολίστες του NBA παίζουν τους αγώνες στο NBA 2K20 4 years ago

Μετά τους παίκτες eSports, σειρά έχουν οι αληθινοί.

Μιας και η σεζόν του NBA έχει αναβληθεί λόγω του κορωνοϊού, οι αστέρες του NBA θα διαγωνιστούν σε τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού στο ΝΒΑ 2K20.

Στο τουρνουά που θα προβληθεί στο ESPN στις 3 Απριλίου θα διαγωνιστούν 16 παίκτες του NBA, με ονόματα όπως οι Kevin Durant, Andre Drummond, DeMarcus Cousins και Trae Young να χωρίζονται σε brackets ανάλογα με το in-game rating του καθενός στο παιχνίδι.

Ο καθένας θα επιλέξει οκτώ ομάδες με τις οποίες επιθυμεί να αγωνιστεί, με τον περιορισμό πως μπορεί να παίξει με την καθεμιά μόνο μια φορά. Τα έσοδα του διαγωνισμού θα διατεθούν στην καταπολέμηση του κορωνοϊού, ενώ ο παίκτης που θα στεφθεί νικητής θα έχει την επιλογή να κατευθύνει μια δωρεά εκατό χιλιάδων δολαρίων από τις 2k Games και NBA σε φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του. Υπενθυμίζουμε πως το NBA ήταν από τα πρώτα αθλητικά πρωταθλήματα που ανέβαλαν τη σεζόν τους λόγω του COVID-19.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με ομάδες του NBA παίζουν τους αγώνες στο NBA 2K20 λόγω του κορωνοϊού και συζητήστε για το NBA 2K20 στο αντίστοιχο forum topic.

 

Notification