Γιάννης Σιδηρόπουλος

Γιάννης Σιδηρόπουλος (JaGuAr)
Experience: 15517 (847 points to next level)

 
600
3 hours 41 minutes ago
Αυστραλία: Έσοδα 4 δις δολαρίων για την βιομηχανία του gaming 3 hours 41 minutes ago

Αύξηση 25% από το 2017.

Στατιστικά από την ήπειρο της Ωκεανίας δείχνουν πως η gaming βιομηχανία στην Αυστραλία σημείωσε έσοδα άνω των 4 δισεκατομμυρίων.

Το 2018 αποδείχθηκε μία επιτυχημένη χρονιά για το gaming και στην Αυστραλία, αφού το περασμένο έτος βρήκε τα έσοδα της χώρας που προέρχονται από το gaming να έχουν αυξηθεί κατά 25% σε σύγκριση με το 2017, αγγίζοντας τα 4 δις. δολάρια. Φυσικά, το ποσό αυτό απέχει πολύ από τα 43.3 δις της Αμερική για το 2018, παρόλα αυτά δεν χωράει αμφισβήτηση πως υπάρχει πρόοδος σε αυτόν το τομέα. Οι ψηφιακές πωλήσεις βρέθηκαν περίπου στα 2.85 δις, ενώ οι retail πωλήσεις πρόσφεραν 1.17 δις στο γενικό σύνολο. Στην πρώτη περίπτωση η άνοδος άγγιξε το 39%, ενώ τα retail κομμάτια αυξήθηκαν μόνο κατά 0.2%.

australia game sales 2018
Ορισμένα συμπεράσματα που βγήκαν από τα στατιστικά του Interactive Games and Entertainment Association (IGEA) είναι τα εξής:
- Οι in-game αγορές αυξήθηκαν κατά 190% σε έναν χρόνο
- Οι ψηφιακές αγορές πλήρους τίτλων αυξήθηκαν κατά 71% σε έναν χρόνο
- Οι πωλήσεις του mobile gaming αυξήθηκαν κατά 11%
- Τα αξεσουάρ κονσολών πουλήθηκαν περισσότερο κατά 18.7%
- Τα έσοδα από συνδρομές αυξήθηκαν κατά 31%

Ο Ron Curry, διευθύνων σύμβουλος του IGEA, δήλωσε: “Ο ενθουσιασμός για τα video games φαίνεται από την συνεχή πρόοδο, με εξωπραγματικές πωλήσεις των καταναλωτών μέσα στο 2018. Η Αυστραλία συνεχίζει να βιώνει την αύξηση των πωλήσεων των games όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου”.

Διαβάστε για τα έσοδα της Αμερικής από games μέσα στο 2018 και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

4 hours 12 minutes ago
Wolfenstein: Youngblood gameplay video 4 hours 12 minutes ago

Αχτύπητο δίδυμο των Jess και Soph.

Παρουσιάστηκε το πρώτο σύντομο gameplay video του Wolfenstein: Youngblood.

Μέσα σε 35 μόλις δευτερόλεπτα η MachineGames πρόλαβε να στριμώξει λίγα στιγμιότυπα από το gameplay του Wolfenstein: Youngblood. Σε αυτό βλέπουμε, πάντα σε κάμερα πρώτου προσώπου, τις δύο αδερφές Blazkowicz να σπείρουν τον θάνατο σε αμέτρητους ναζί, συνεχίζοντας ακριβώς από εκεί που σταμάτησε ο πατέρας τους.

http://www.youtube.com/watch?v=XbBkOPIJi_U

Οι Jess κα Soph φαίνονται παραπάνω από ετοιμοπόλεμες και έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα υλοποιηθεί το project του πρώτου Co-op τίτλου της σειράς Wolfenstein από τις MachineGames και Bethesda.

Διαβάστε περισσότερα για το Wolfenstein: Youngblood και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

4 hours 42 minutes ago
Dead Cells: 2 εκατομμύρια πωλήσεις 4 hours 42 minutes ago

Ξεπέρασε μεγάλο ορόσημο για indie τίτλο.

Το Dead Cells “έσπασε” το φράγμα των 2 εκατομμυρίων πωλήσεων.

Όπως ανακοινώθηκε από την Motion Twin το Dead Cells, που έλαμψε μέσα στο 2018, το δημοφιλές Platform-RPG έχει πουλήσει πλέον πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες, επίτευγμα τεράστιο για έναν indie τίτλο. Πρόκειται για ένα αξιομνημόνευτο ορόσημο, αφού είναι αρκετοί οι AAA τίτλοι που δεν καταφέρνουν καν να σημειώσουν τέτοια νούμερα πωλήσεων, πόσο μάλλον τα games από μικρότερους developers ως προς το budget.

Για να το γιορτάσει αυτό η εταιρεία ανάπτυξής του ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα δωρεάν DLC με τίτλο Rise of the Giant, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για τους κατόχους του παιχνιδιού. Το νέο add-on έχει προστεθεί στα PS4 και Switch, ενώ σύντομα θα έρθει και στα PC και το Xbox One. Το Rise of the Giant προσφέρει ένα νέο section για όσους δεν έχουν τερματίσει ακόμα το παιχνίδι και νέα περιοχή στο Cavern.

Διαβάστε το review του Dead Cells και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

5 hours 52 minutes ago
Sony: "Το μέλλον του PSVR είναι λαμπρό" 5 hours 53 minutes ago

Θα υποστηριχθεί και μετά τον ερχομό του PS5.

Η Sony έχει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον του PlayStation VR.

Η ιαπωνική εταιρεία έχει επιβεβαιώσει πως το PSVR θα είναι απόλυτα συμβατό και με το επερχόμενο PS5, πράγμα που σημαίνει πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει και τον τομέα του Virtual Reality. Σε ομιλία του στο Collision 2019 στο Τορόντο, ο Dominic Mallinson, αντιπρόεδρος του R&D στην Sony, μίλησε για το μέλλον του VR τονίζοντας πως αυτό αναμένεται να είναι λαμπρό και πως η υποστήριξη και βελτίωσή του θα συνεχιστεί και μετά το PS4.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτά τα νούμερα (τις πωλήσεις) και βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση. Γνωρίζουμε όμως πως μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν περισσότερα από 96 εκατομμύρια PS4 σήμερα στην αγορά. Και καθεμία από αυτές τις κονσόλες είναι ικανή να προσφέρει μία εξαιρετική VR εμπειρία. Επομένως θα θέλαμε να μετατρέψουμε περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους σε χρήστες PSVR. Και δεν θα σταματήσουμε με το PS4”. Μένει μόνο να ανακοινωθεί και επίσημα το PS5 για να δούμε πως ακριβώς θα μεταμορφωθεί και το PSVR.

Διαβάστε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το PS5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

6 hours 18 minutes ago
Mod του Bloodborne σας επιτρέπει να ελέγξετε τους εχθρούς του παιχνιδιού 6 hours 18 minutes ago

Χειριστείτε τα παντοδύναμα bosses.

Κυκλοφορεί ένα ξεχωριστό mod του Bloodborne που σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε τους εχθρούς του παιχνιδιού έναντι του Hunter.

Ακόμα και μετά από τέσσερα χρόνια ύστερα από την κυκλοφορία του δημοφιλούς RPG της FromSoftware υπάρχουν ακόμα modders και fans του παιχνιδιού που το παίζουν ξανά και ξανά και δοκιμάζουν νέα πράγματα στο Bloodborne. Αυτή την φορά έχουμε ένα ιδιαίτερο modάκι από τον Lance McDonald ο οποίος κατάφερε κάτι το πρωτόγνωρο. Συγκεκριμένα σας επιτρέπει μέσω αυτού να ελέγξετε οποιονδήποτε από τους εχθρούς του παιχνιδιού πατώντας μόλις ένα κουμπί, στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα από τα analog sticks του DualShock 4. Η πρώτη δημοσίευση του ίδιου σχετικά με αυτό το mod έγινε προ δύο ημερών όπου ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε αυτό το project, βάσει του οποίου με την πίεση του L3 μπορείτε να λάβετε τον ρόλο των εχθρών στο Bloodborne.Πλέον όμως έχει ολοκληρώσει την υλοποίησή του, αφού με νέο post αναφέρει πως διόρθωσε ορισμένα bugs και το Enemy Conrol mod είναι πια έτοιμο για χρήση. Με αυτό το mod μπορείτε να αποκτήσετε εξουσία ακόμα και στα bosses του παιχνιδιού, αρκεί απλά να έχετε lockάρει την κάμερα σε αυτά. Με το πάτημα των L1+R1+R3 επιστρέφετε στην χρήση του χαρακτήρα σας και όπως υποστηρίζει ο δημιουργός του, το mod λειτουργεί παραπάνω από ικανοποιητικά και χωρίς προβλήματα πλέον. Ο ίδιος υπόσχεται να μας δώσει πρόσβαση σε αυτό το mod αργά ή γρήγορα για να μπορεί ο καθένας να το δοκιμάσει στο PS4 του. Τέλος, ευελπιστεί να κάνει κάτι αντίστοιχο και με το Sekiro: Shadows Die Twice.

Διαβάστε το review του Bloodborne: The Old Hunters και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

7 hours 11 minutes ago
Κατεβάστε δωρεάν το Rime 7 hours 11 minutes ago

Μέσω του Epic Games Store.

Το Epic Games Store προσφέρει το Rime για PC χωρίς κανένα κόστος.

Οι προσφορές του Epic Games Store έχουν ξεκινήσει και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, η ομώνυμη εταιρεία προσφέρει περισσότερα δωρεάν games πέραν του καθιερωμένου τίτλου που, έτσι και αλλιώς, δίνει κάθε δύο εβδομάδες. Κάπως έτσι προέκυψε και η περίπτωση του Rime, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε μέσω του Epic Games Store και να το κρατήσετε μόνιμα στην συλλογή σας. Το Puzzle game της Tequila Works διατίθεται προσωρινά δωρεάν, επομένως προλάβετε να το εντάξετε στο library σας. Θυμίζουμε πως το Stories Untold προσφέρεται ακόμα δωρεάν, πάλι μέσω του Epic Games Store μέχρι τις 30 του μήνα.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Rime.

Διαβάστε το review του Rime και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

7 hours 29 minutes ago
Conan Unconquered: Οι απαιτήσεις στα PC 7 hours 29 minutes ago

Βολευτείτε με 8GB RAM.

Αποκαλύφθηκαν οι ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις του Conan Unconquered για τα PC.

Μετά και την αλλαγή ημερομηνίας κυκλοφορίας του Conan Unconquered στις 29 Μαΐου η εταιρεία ανάπτυξής του, Petroglyph Cimmerian, δημοσίευσε και τις προϋποθέσεις που οφείλουν να καλύπτουν οι υπολογιστές σας για να παίξετε το νέο Real-time Strategy. Σε αυτές δεν συναντήσαμε κάτι το εξωπραγματικό όπως θα δείτε παρακάτω.

Ελάχιστες απαιτήσεις:
- Windows 7/8.1/10 64-bit
- 8GB RAM
- Επεξεργαστής Intel Core i3 στα 3GHz
- Κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 620
- Χώρος στον σκληρό δίσκο 10GB

Προτεινόμενες απαιτήσεις:
- Windows 7/8.1/10 64-bit
- 8GB RAM
- Επεξεργαστής Intel Core i5 στα 3GHz
- Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 970 ή AMD RX580
- Χώρος στον σκληρό δίσκο 10GB

Το Conan Unconquered θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου για PC.

Διαβάστε περισσότερα για το Conan Unconquered και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

7 hours 45 minutes ago
Notification