Ο χρήστης του Reddit και παίκτης του Call of Duty: Warzone WentzWagon420 μοιράστηκε ένα κλιπ στο οποίο ένα από τα ziplines του παιχνιδιού των σώζει από βέβαιο θάνατο.

Τα ziplines είναι ένας καλός τρόπος μετακίνησης στο Call of Duty: Warzone καθώς σας επιτρέπουν να ανεβείτε σε στέγες κτηρίων γρήγορα, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για το sniping. Στο κλιπ του ο WentzWagon420 προλαβαίνει να ανεβεί μέσω ενός zipline στην οροφή ενός κτηρίου πριν ολοκληρωθεί το finishing move που του έκανε ένας αντίπαλός του, κάτι που του σώζει την ζωή. Το finishing move είναι ένα mechanic που σας επιτρέπει μέσω του melee button να εκτελέσετε ένα εντυπωσιακό animation όταν κάνετε ένα kill, το οποίο παρακολουθείτε από third-person οπτική.

Ο WentzWagon420 στο κλιπ του ξεκινάει να ανεβαίνει στο zipline την ίδια στιγμή που ο αντίπαλός του ξεκινάει το finishing move, με αποτέλεσμα η απόπειρα για kill να ακυρώνεται και ο WentzWagon420 να καταλήγει στην οροφή του κτηρίου σώος και αβλαβής. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε εξαιρετικά καλός συγχρονισμός και έτσι το κλιπ εντυπωσίασε την κοινότητα του Call of Duty: Warzone.

Read More...

Ο speedrunner του Titanfall 2 “Mayo” κατάφερε να ξαναποκτήσει το ρεκόρ στην κατηγορία Gauntlet, καθώς το προηγούμενο ρεκόρ του είχε καταρριφθεί την περασμένη εβδομάδα.

Ο Mayo κατάφερε να ολοκληρώσει πρώτο mission του Titanfall 2 με όνομα “The Pilot's Gauntlet” σε 11,1 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας το νέο παγκόσμιο ρεκόρ σε αυτή την κατηγορία. Η κατηγορία Gauntlet είναι τόσο δημοφιλής που η εταιρεία ανάπτυξης Respawn Entertainment την συμπεριέλαβε στο σενάριο του χαρακτήρα Octane από το Apex Legends. Πριν τον Mayo το ρεκόρ το είχε ο Whatevershoe με ένα run διάρκειας 11,2 δευτερολέπτων το οποίο ήταν κατά 0,5 δευτερόλεπτα μικρότερο του προηγούμενου ρεκόρ του Mayo. Ο Ryan K. Rigney, communications director της Respawn, μοιράστηκε το νέο ρεκόρ στο Twitter .

Το ρεκόρ ήρθε σε καλό χρόνο καθώς το Titanfall 2 ήταν δωρεάν για ένα Σαββατοκύριακο, μετά από μία εντυπωσιακή άνοδο σε αριθμό παικτών χάρη στην νέα σεζόν τον Apex Legends. Η κοινότητα του Titanfall 2 αναρωτιέται αν το νέο ρεκόρ του Mayo θα κρατήσει περισσότερο από το προηγούμενό του, το οποίο είχε αντέξει για δύο εβδομάδες. Το να πέσει το ρεκόρ σε χρόνο κάτω των 11 δευτερολέπτων θα ήταν πολύ σημαντικό για τους speedrunners του Titanfall 2, καθώς θα αποτελούσε ένα εξαιρετικά δύσκολο επίτευγμα.

Read More...

Ο δημιουργός της σειράς Yakuza Toshihiro Nagoshi και ο producer Kazuki Hosokawa δήλωσαν πως η σειρά θα αποτελείται από Combat Turn-Based RPGs από εδώ και στο εξής.

Αυτό σημαίνει πως η σειρά θα εγκαταλείψει τις Action Brawler ρίζες της. Η δήλωση αυτή ήρθε μετά την ανακοίνωση του spin-off της σειράς Lost Judgment. Η κύρια σειρά θα αλλάξει κατεύθυνση και θα υιοθετήσει το στυλ gameplay που είδαμε στο περσινό Yakuza: Like a Dragon. Οι Nagoshi και Hosokawa δήλωσαν: “Η σειρά Yakuza έχει μεταμορφωθεί σε Turn-Based RPG. Από την άλλη, κατά την διάρκεια του έτους, η Ryu Ga Gotoku Studio έχει συλλέξει πόρους και γνώσεις για το πως να δημιουργεί εντυπωσιακά και χαρούμενα Action games που μπορεί κάποιος να παίξει χωρίς κόπο. Αποφασίσαμε πως πρέπει να αφήσουμε του γνωστό μας Action gameplay να παραμείνει στην ζωή μέσω του Lost Judgment”.

Συνεπώς, το Third-Person Brawling των Yakuza θα συνεχίσει να υπάρχει μέσω της σειράς Judgment. Αυτά τα νέα έχουν διχάσει τους fans των Yakuza. Ορισμένοι θεωρούν πως αν η σειρά συνεχίσει με πρωταγωνιστή των Ichiban Kasuga του Yakuza: Like a Dragon τότε έχει νόημα να κρατήσουν το party-based combat, ενώ άλλοι βρήκαν στον πιο αργό ρυθμό του παιχνιδιού βαρετό και δεν θέλουν να ξαναδούν κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Το Judgment και το sequel του Lost Judgment δεν είναι διαθέσιμα για PC, οπότε δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει ξανά μία εμπειρία παρόμοια με τα παλιά Yakuza για τους PC gamers στο μέλλον.

Read More...

Στο Valheim υπάρχει πληθώρα από biomes τα οποία είναι μεν διαθέσιμα για εξερεύνηση, αλλά δεν έχουν ακόμα εχθρούς ή ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο περιβάλλον τους.

Παραδείγματα τέτοιων biomes αποτελούν τα Ashlands και Deep North. Τα biomes αυτά θα αποκτήσουν ενδιαφέρον σε επόμενα patches, όμως ορισμένοι modders δεν μπορούν να περιμένουν τόσο πολύ και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Οι modders ανέπτυξαν πολλά mods για αυτόν τον σκοπό, με ένα από τα πιο δημοφιλή να είναι το Forgotten Biomes. Στο Forgotten Biomes τα biomes Ashlands και Deep North αποκτούν ζωή. Με την χρήση αυτού του mod πληθώρα από βράχια και νεκροκεφαλές προστίθενται στο περιβάλλον, ενώ η εξερεύνηση του Ashlands χωρίς fire resistance σημαίνει σίγουρο θάνατο.

Μέσω του mod μπορείτε επίσης να κολυμπήσετε στον ωκεανό και να βρείτε ores και στα δύο biomes. Ο modder Alree, που ανέπτυξε το Forgotten Biomes, αναφέρει επίσης πως μπορείτε να αλλάξετε μία ρύθμιση στο configuration του mod, η οποία σας επιτρέπει να δείτε τοποθεσίες τις οποίες για την ώρα κρύβουν οι developers του Valheim. Αυτές περιλαμβάνουν κάστρα και πύργους, μεταξύ άλλων. Ο modder Belasias εμπνεύστηκε από το Forgotten Biomes και δημιούργησε το δικό του mod με το όνομα Monsternomicon, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις νέους εχθρούς και ένα μυστικό mini-boss για το Ashlands biome.

Στο mod περιλαμβάνονται Elder Surtlings, οπλισμένοι σκελετοί με το όνομα “Burned Bones” και ένας δράκος που πετάει φωτιές, εχθροί οι οποίοι είναι ιδιαίτερα δύσκολοι. Ο Belasias αναφέρει πως το mod θα έχει σύντομα “νέες προκλήσεις για αυτό και για άλλα biomes”. Και τα δύο mods απαιτούν το software BepInEx και κάποια επιπλέον plugin mods για να λειτουργήσουν και δεν έχουν το πλήρες σύστημα προόδου του κανονικού παιχνιδιού.

Read More...

Το νέο update του Call of Duty: Warzone κυκλοφόρησε σήμερα και φέρνει πληθώρα αλλαγών με στόχο κυρίως το balancing.

Το shotgun Streetsweeper έφαγε nerf, όπως είχε υποσχεθεί η Raven Software. Η εταιρεία αύξησε το Base Hip Spread του όπλου, ενώ μείωσε το Recoil και το ADS speed. Η Raven Software στα patch notes του update χαρακτήρισε το όπλο “λίγο παραπάνω ισχυρό από όσο πρέπει” σε σύγκριση με τα άλλα του ίδιου class. Με αυτήν την αλλαγή το lethal range θα μειωθεί λίγο και θα δίνεται στον αντίπαλο παραπάνω χρόνος να αντιδράσει. Επιπλέον, το Streetsweeper θα εμφανίζεται πλέον λιγότερο συχνά ως loot.

Στα spawns του Verdansk και του Rebirth Island οι Common και Uncommon εκδόσεις του όπλου δεν θα είναι διαθέσιμες πλέον ως ground loot, ενώ οι Rare και Epic εκδόσεις δεν θα εμφανίζονται στα supply boxes. Η εταιρεία δήλωσε πως “η μεγάλη διαθεσιμότητα του Streetsweeper οδήγησε σε μία κατάσταση στην οποία υπήρχε κίνητρο στο να παίζει κάποιος παθητικά και ανταμειβόταν για αυτό. Δεν πιστεύουμε πως αυτό το είδος παιχνιδιού είναι ευχάριστο για καμία από τις δύο πλευρές όταν οι παίκτες δεν έχουν τα απαραίτητα εργαλεία νωρίς στο παιχνίδι για να το αντιμετωπίσουν”. Τα CR-56 AMAX και FARA 83 έφαγαν επίσης μικρά nerfs, ενώ το PPSh-41 δέχτηκε ένα μικρό buff.

Ο σκοπός σύμφωνα με την Raven Software ήταν να αυξηθεί ο μέσος χρόνος που περνάει μέχρι να πεθάνει ένας παίκτης, καθώς επίσης και να ενθαρρύνει την χρήση μεγάλης ποικιλίας όπλων. Οι Common και Uncommon εκδόσεις του Hauer 77 προστέθηκαν στο ground loot του Verdansk και του Rebirth Island, ενώ η Rare έκδοση προστέθηκε στα supply boxes. Το νέο update περιλαμβάνει επίσης fixes για πληθώρα από glitches του Verdansk και διορθώνει ένα bug στο οποίο μερικές φορές τα 3D μοντέλα των παικτών φόρτωναν σε χαμηλή ανάλυση στην αρχή των Battle Royale games.

Read More...

Η εταιρεία ανάπτυξης CI Games ανακοίνωσε σήμερα πως η έκδοση του Sniper Ghost Warrior Contracts 2 για το PS5 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 4 Ιουνίου, δηλαδή μαζί με τις εκδόσεις για τις υπόλοιπες κονσόλες.

Ο λόγος είναι ορισμένα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες. Η CI Games δηλώσε: “Δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε αυτά τα θέματα. Όμως, θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε όλους τους παίκτες μας πως η πολύ έμπειρη, επαγγελματική και αφοσιωμένη ομάδα μας δουλεύει σκληρά με την εταιρεία της πλατφόρμας και τον πάροχο της engine για να επιδιορθώσει αυτά τα προβλήματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να προσφέρει στην κοινότητα του PS5 το υψηλής ποιότητας Sniping παιχνίδι που περιμένει”.

Η CI Games αποφάσισε επίσης να προσφέρει το πρώτο μεγάλο DLC του Sniper Ghost Warrior Contracts 2 δωρεάν για όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης αυτής για το PS5. Το DLC περιλαμβάνει ένα μεγάλο map με ολοκαίνουρια contracts. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του DLC δεν είναι ακόμα γνωστή. Οι digital και physical εκδόσεις του Sniper Ghost Warrior Contracts 2 για το PS4 θα προσφέρουν δωρεάν αναβάθμιση σε αυτήν του PS5, όταν αυτή κυκλοφορήσει.

Το Shooter θα περιλαμβάνει sniping σε range άνω του ενός χιλιομέτρου, μεγάλα maps σε στυλ Sandbox, ρεαλιστικά gadgets και όπλα και αναβαθμισμένα γραφικά. Το pre-order είναι δυνατό μέσω Steam για PC και μέσω ορισμένων καταστημάτων για τους console gamers και περιλαμβάνει exclusive όπλα και ένα bonus pack με skins. Η τιμή του Sniper Ghost Warrior Contracts 2 θα είναι 39.99€ σε όλες τις πλατφόρμες.

Το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox Series X, PS4 και Xbox One στις 4 Ιουνίου, ενώ για το PS5 δεν είναι ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Read More...

Λόγω τέλειου συγχρονισμού με ένα finishing move. Read More

11,1 δευτερόλεπτα στην κατηγορία Gauntlet. Read More

Notification