Συμφωνία PlayStation και NCSoft

sony-playstation-ncsoft-58-1701196005.jpg


Η Sony στοχεύει στα PC και mobile games.

Η Sony πραγματοποίησε συμφωνία με την εταιρεία ανάπτυξης NCSoft, γνωστή για τα MMOs Lineage και Guild Wars. Οι δύο εταιρείες θα "συνεργαστούν σε διάφορους παγκόσμιους επιχειρηματικούς τομείς", συμπεριλαμβανομένων των mobile games.

Σε ανακοίνωσή της, η Sony είπε ότι οι δύο εταιρείες αξιολογούν τώρα «μια σειρά πιθανών ευκαιριών» για «στρατηγική συνέργεια». Συγκεκριμένοι οικονομικοί όροι της συμφωνίας ή άλλα στοιχεία του συμφώνου δεν αποκαλύφθηκαν.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της NCSoft, Taekjin Kim, δήλωσε ότι η συμφωνία με τη SIE θα οδηγήσει σε «νέες και ευχάριστες» εμπειρίες, αν και δεν κατονομάστηκαν συγκεκριμένα games. Ο απερχόμενος CEO της SIE Jim Ryan είπε ότι η συμφωνία θα βοηθήσει τη Sony Interactive "να επεκταθεί πέρα από την κονσόλα και να διευρύνει την εμβέλεια του PlayStation σε ένα ευρύτερο κοινό".

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε για να ωθήσουμε τα όρια του gaming περαιτέρω", δήλωσε ο Ryan. Αυτή μπορεί να είναι μια από τις τελευταίες μεγάλες συμφωνίες του Ryan, καθώς πρόκειται να αποχωρήσει από την εταιρεία το 2024.

Read More...

Notification