Ελένη Παρούτογλου

Ελένη Παρούτογλου (Parou)
Experience: 1896 (132 points to next level)

 
600
Ο Blood Prince ευχαρίστησε Ελένη Παρούτογλου στο θέμα The Elder Scrolls VI 1 month ago
Ο Blood Prince ευχαρίστησε Ελένη Παρούτογλου στο θέμα Dragon Age 4 1 month ago
Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Fortnite' στο φόρουμ. 1 month ago

Fortnite: Season 8 τα κρυμμένα Battle Stars και Banners

Οι τοποθεσίες τους.

Η όγδοη season του Fortnite είναι διαθέσιμη και πλέον μπορείτε να αποκτήστε κάποια κρυμμένα Battle Stars αν ψάξετε στις κατάλληλες τοποθεσίες.

Αν καταφέρετε να ολοκληρώσετε και τις 11 αποστολές σας τότε θα αποκτήσετε το Season 8 Banner. Αν καταφέρετε και ολοκληρώσετε 55 εβδομαδιαίες δοκιμασίες θα ανταμειφθείτε με το Ruin skin. Επίσης θα σας δοθεί ένα νέο loading screen το οποίο είναι ένας χάρτης ο οποίος σας λέει τις τοποθεσίες που βρίσκονται τα κρυμμένα Banners και Stars. Υπάρχουν δύο κρυμμένα Battle Stars και Banners διαθέσιμα αυτή την στιγμή και το ένα από αυτά βρίσκεται στην κόκκινη σκεπή του λευκού πύργου στην τοποθεσία Lazy Lagoon. Το Week 2 Banner βρίσκεται στο ηφαίστειο δίπλα στην τοποθεσία Sunny Steps, μέσα στο δωμάτιο του θρόνου. Το Week 3 Battle Star βρίσκεται στους ναούς των Αζτέκων. Το Week 4 Loading screen δείχνει ότι το επόμενο banner είναι στην κορυφή του ηφαιστείου δίπλα στον ναό των Αζτέκων. Το Week 5 Battle Star είναι στον πρώτο καταρράκτη με λάβα. Τέλος το Banner της έκτης εβδομάδας είναι στην τοποθεσία Lazy Lagoon δυτικά από την βάρκα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'H1Z1 Preview' στο φόρουμ. 1 month ago

Η NantG Mobile εγκαταλείπει την ανάπτυξη

H εταιρεία ανάπτυξης NantG Mobile ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το πρόσφατα μετονομασμένο Z1 Battle Royale και το επιστρέφει στην Daybreak Games.

Το studio δεν επιβεβαίωσε αν η αλλαγή κατεύθυνσης οδήγησε σε απολύσεις, όπως αναφέρει το Massively Overpowered, αλλά δήλωσε ότι, "θα επικεντρωθεί στην βασική αποστολή της ανάπτυξης mobile games από εδώ και στο εξής," και έχει "έχει εστιάσει την προσοχή της ομάδας σε αυτό το όραμα."

"Παρά την αποφασιστικότητα και τη αφοσίωση της ομάδας να επαναφέρει το player base του Z1 Battle Royale με το τελευταίο Season 3 launch update, σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι ο δρόμος είναι ακόμη στρωμένος με πολλές προκλήσεις που μας αποτρέπουν από μία μακροπρόθεσμη επιτυχία, περιλαμβανόμενης της σύγχυσης που προκλήθηκε απ’ το ότι η NantG Mobile και η Daybreak διαχειρίζονταν το ίδιο παιχνίδι υπό δύο διαφορετικά brands," ανακοίνωσε η NantG Mobile στο Steam.

H εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε ότι η Daybreak είναι να δεσμευμένη να κρατήσει ζωντανούς τους servers του Z1 Battle Royale και να συνεχίσει την ανάπτυξή του, ενώ επιβεβαίωσε ότι η δύο εταιρείες συνεργάζονται για να διασφαλιστεί μια ομαλή μετάβαση.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Resident Evil 2 HD Remake' στο φόρουμ. 1 month ago

Resident Evil 2 Remake: Ξεκλειδώστε όλα τα in-game rewards με ένα DLC


Στην τιμή των 5 ευρώ.

Ένα νέο DLC του Resident Evil 2 Remake ξεκλειδώνει όλο το in-game bonus περιεχόμενο.

Το πολύ εύστοχα ονομασμένο All In-game Rewards DLC κοστίζει 5 ευρώ κα ξεκλειδώνει για χάρη σας όλα τα extra campaigns, bonus weapons και costumes, καθώς και όλο το model και concept art στο in-game gallery. Φυσικά, όλα αυτά ξεκλειδώνονται και παίζοντας το παιχνίδι, αλλά αν δεν έχετε το χρόνο, την υπομονή (ή την ικανότητα), είναι μία καλή εναλλακτική.

To All In-game Rewards DLC είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή μέσω Steam, PlayStation Store και Microsoft Store.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκάλυψη του logo και teaser] Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του Star Wars: Jedi Fallen Order, η Respawn και η εκδότριά της EA ανανέωσαν το επίσημο site με μια νέα ματιά στο logo του παιχνιδιού, μαζί με ένα teaser στα social media.

To logo φαίνεται να δίνει μεγάλη έμφαση στη λέξη Jedi, αφού είναι και ο ρόλος που θα αναλάβουμε. Παράλληλα, το EA Star Wars Twitter account ανέβασε το δικό του teaser, μια ελαφρώς animated εικόνα ενός φωτόσπαθου, με τη φράση "Don’t stand out.", κατά πάσα πιθανότητα αναφορά στη μυστηριώδη πλοκή του επερχόμενου παιχνιδιού.

Το Star Wars: Jedi Fallen Order θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στα τέλη του 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Dragon Age 4' στο φόρουμ. 1 month ago

Κρίσιμη η κατάσταση στην BioWare

Μετά από τα τελευταία γεγονότα που αφορούν τα αρνητικά reviews και user reviews του Anthem, το κλίμα είναι ιδιαίτερα αρνητικό στο εσωτερικό της BioWare.

Το γεγονός αυτό επηρεάζει τόσο οικονομικά, όσο και ψυχικά την Αμερικάνικη εταιρεία. Τόσο η Electronic Arts, όσο και η EA BioWare, δεν θα ήθελαν τρίτη συνεχόμενη αποτυχία, μιας και θυμίζουμε ότι έχει προηγηθεί άλλη μία κακή παρένθεση, αυτή του Mass Effect: Andromeda. Όλα αυτά σύμφωνα με το Kotaku, το οποίο έχει αποδειχθεί "μανούλα" στο να αποκαλύπτει τα εσωτερικά των εταιρειών.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Assassin's Creed Odyssey στην Αρχαία Ελλάδα' στο φόρουμ. 2 months ago

Φήμη: Νέο Assassin's Creed στην εποχή των Vikings

assassins-creed-vikings-15-1554548204.jpg

Έτσι προδίδει ένα easter egg του The Division 2.Διαρροές θέλουν το νέο Assassin’s Creed να διαδραματίζεται στην εποχή των Vikings.

Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ubisoft, παρόλα αυτά κυκλοφορεί η άποψη πως το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Assassin’s Creed θα έχει Viking setting. Φέτος υποτίθεται πως δεν θα δούμε κάποιο καινούριο Assassin’s Creed αν λάβουμε υπόψιν τις μέχρι τώρα δηλώσεις της Ubisoft, επομένως αυτό που ετοιμάζει η εταιρεία για το 2020 να είναι η εν λόγω περίπτωση. Οι θεωρίες γύρω από αυτό ξεκίνησαν εξαιτίας ενός easter egg στο Tom Clancy’s The Division 2.

youtu.be/Eu2KyRTzbcA

Ο YouTuber JorRaptor εντόπισε μία αφίσα γεμάτη με αρκετούς Vikings στο Potomac Event Center του The Division 2, στην οποία ξεχώριζε κάτι Θεός της Νορβηγικής μυθολογίας ή ταξιδιώτης να κρατάει επίσης κάτι μη ξεκάθαρο, που θύμιζε ωστόσο το Apple of Eden. Μετά από αυτό κυκλοφόρησαν και διάφορες αναφορές από το Kotaku που υποστηρίζουν πως το επόμενο Assassin’s Creed θα φέρει την ονομασία Kingdom, θα κυκλοφορήσει το 2020 και θα έχει τους Vikings στο επίκεντρο. Η εποχή των Vikings περιλαμβάνει χρονολογίες του 9ου μέχρι και του 11ου αιώνα, δηλαδή μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν από το setting του πρώτου Assassin’s Creed.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification