Πιέρρος Φουστέρης

Πιέρρος Φουστέρης (DoUzOs)
Experience: 9252 (968 points to next level)

 
600
Πιέρρος Φουστέρης replied to the topic 'Sony: Γενική Συζήτηση' in the forum. 1 month ago

Η Sony παρουσιάζει έναν εξαιρετικά μικρού μεγέθους πανίσχυρο φορητό βιντεοπροβολέα, για βελτιωμένες οπτικοακουστικές εμπειρίες

419aeaad684e203e5b90b091e134923a?fmt=pjpeg&wid=1014&hei=396&bgcolor=F1F5F9&bgc=F1F5F9

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα ότι ο φορητός βιντεοπροβολέας MP-CD1 καταφθάνει στην Ευρώπη την άνοιξη του 2018. Χωράει εύκολα ακόμα και στην παλάμη του χεριού σας, ενώ μπορεί να προβάλει περιεχόμενο μέχρι και σε 120 ίντσες, από μια μικρή απόσταση περίπου 3,5 μ. Αυτός ο πραγματικά ευέλικτος βίντεοπροβολέας, ο οποίος ζυγίζει μόλις 280γρ, μετατρέπει αμέσως οποιαδήποτε επιφάνεια σε μία ευρεία οθόνη προβολής και λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, όντας ιδανικός για σύντομες επαγγελματικές παρουσιάσεις, gaming, εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους ή βραδιές κινηματογράφου με την οικογένεια.

Η εικόνα που αποδίδει ο προβολέας διαθέτει την τεχνολογία DLP® IntelliBright™, η οποία χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας για να αυξήσει τη φωτεινότητα χωρίς να καταναλώνει πολύ μπαταρία.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του βιντεοπροβολέα επιτρέπει την ελαχιστοποίηση της θερμότητας διατηρώντας παράλληλα υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, σε ένα πολύ μικρό σώμα, που έχει διακριθεί με το βραβείο iF 2018 Design Award για τον σχεδιασμό του. Με μια βαθμολογία ANSI 105 lumens και ενσωματωμένη μπαταρία 5.000mAh, οι χρήστες μπορούν να προβάλλουν καθαρές και φωτεινές εικόνες για έως και δύο συνεχόμενες ώρες βιντεοπροβολής. Ο χρόνος χρήσης του βιντεοπροβολέα μπορεί να επεκταθεί με απλή φόρτιση, μέσω της τυπικής θύρας USB-C, ακόμη και όταν η συσκευή είναι σε χρήση, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη του προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος, τον οποίο μπορεί εύκολα ο καθένας να ξεχάσει. Εάν ο βιντεοπροβολέας πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους, μπορεί πολύ εύκολα να φορτιστεί ακόμα και από ένα power bank.

Με εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης, 5 δευτερολέπτων και πλήθος επιλογών για εύκολη συνδεσιμότητα μέσω της θύρας HDMI, μπορείτε να αναπαράγετε περιεχόμενο από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένου ενός υπολογιστή ή ακόμα και του PlayStation, και στη συνέχεια να το μοιραστείτε με οποιονδήποτε στο δωμάτιο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο διακοπής της προβολής κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης, ενώ ένα προαιρετικό HDMI dongle επιτρέπει την ασύρματη συνδεσιμότητα με μια σειρά συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των smartphones και των tablet για την παρακολούθηση περιεχομένου συνεχούς ροής, χάρη στην ταυτόχρονη τροφοδοσία, από τη θύρα USB στο dongle.

Η αυτόματη σταθεροποίηση εικόνας (keystone) του βιντεοπροβολέα εξασφαλίζει προβολή πλήρης οθόνης χωρίς παραμόρφωση, ακόμη και όταν πραγματοποιείται προβολή από γωνία, ενώ η λειτουργία dynamic picture βελτιώνει την προβολή εικόνων και βίντεο, όσον αφορά την φωτεινότητα και τον κορεσμό. Τέλος, μια υποδοχή για τρίποδα βρίσκεται στην κάτω πλευρά της συσκευής για να διευκολύνει την προβολή σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ακόμα και στο ταβάνι.

Ο βιντεοπροβολέας MP-CD1 θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη τον Απρίλιο του 2018.

Read More...

Πιέρρος Φουστέρης replied to the topic 'H1Z1 Preview' in the forum. 1 month ago

H1Z1 preview [/size]

h1z1-banner-34-1433934069.jpg

Με αφορμή την επίσημη κυκλοφορία του H1Z1 (μετά από παραπάνω από 3 χρόνια), ρίξτε μία ματιά στο preview του GameWorld.gr για το παιχνίδι! Επίσης, αν δεν το είδατε ήδη, τότε μάθετε πως έγινε free-to-play από χθες και μπορείτε να το παίξετε μέσω Steam! Όσοι το κατεβάσετε και παίξετε την επίσημη έκδοση, αφήστε σχόλια με τις εντυπώσεις και, αν είχατε παίξει την Early Access, κάντε τις συγκρίσεις σας!

Read More...

Να σημειώσω πως συμφωνώ με τον Άγγελο για ό,τι είπε σχετικά με το Community Support. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, θεωρούμαστε, ακόμη, μέλη (ή Users, αν προτιμάτε) του site/forum, από τη στιγμή που δεν είμαστε έμμισθοι (δηλαδή, δεν πληρωνόμαστε για τις υπηρεσίες μας), παρά βοηθάμε τους συντάκτες με την διαχείριση και την διατήρηση του forum. Συμμετέχουμε κανονικότατα και βοηθάμε τους υπόλοιπους με όποια τυχόν απορία έχουν, οπότε το γεγονός ότι συγκεκριμένα μέλη του Community Support (ο Πάνος και ο Άγγελος, για να λέμε ονόματα) φαίνονται περισσότερο από άλλους είναι αυτός ακριβώς ο λόγος. Οπότε, σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να σκεφτείτε ότι δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν στους μηνιαίους μας διαγωνισμούς, διότι βρίσκονται στην λίστα επειδή το θέλουν και κάνουν ό,τι κάνετε κι εσείς. After all this is said, ψηφίζω κι εγώ τον Reaper, γιατί, όπως και να το κάνουμε, ήταν παντού!

Read More...

Επίσης, TheReaper, το πρόβλημα με την αποσύνδεση μετά το άνοιγμα δεύτερης καρτέλας είναι στα θέματα που βρίσκονται προς επίλυση, οπότε υπομονή.

Read More...

Πιέρρος Φουστέρης replied to the topic 'Παίζουμε Fortnite' in the forum. 2 months ago

Xbox One - DoUzOsGR
Κάντε με ελεύθερα tag, μιας και ψάχνω απεγνωσμένα φίλους για να παίξουμε squads!

Read More...

Πιέρρος Φουστέρης replied to the topic 'Fortnite απ' την Epic Games' in the forum. 2 months ago

Παίζω εδώ και, περίπου, 2 εβδομάδες κι έχω ξετρελαθεί. Είμαι, φυσικά, ακόμα νουμπάς, μιας και μαθαίνω το πού να πέφτω, ποια όπλα είναι καλύτερα, τι να κουβαλάω και τι όχι και άλλα πολλά. Έχω αρχίσει, επίσης, να παίζω περισσότερο στο solo, μιας και στα squads δεν υπάρχει καμία συνεννόηση και ο καθένας πάει και κάνει ό,τι γουστάρει, με αποτέλεσμα τα ενωμένα squads να θερίζουν τους πάντες. Στο χτίσιμο είμαι σκράπας (παίζω και από Xbox One, οπότε ο συγχρονισμός μου μεταξύ "ξύλου" και χτισίματος είναι πάρα πολύ κακός), αλλά έχω αποφασίσει να το αφήσω για λίγο στην άκρη για να βελτιωθώ στους υπόλοιπους τομείς. Επίσης, ένα μεγάλο προτέρημα για μένα είναι η σύνδεση, διότι έχω μέτριο ίντερνετ στο σπίτι μου και, ενώ σε άλλα παιχνίδια έχω αρκετά προβλήματα στο multiplayer, στο Fortnite έχω αντιμετωπίσει ελάχιστο lag. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να με κάνει ελεύθερα add για να παίξουμε παρέα: DoUzOsGR

Read More...

Notification