Η Splash Damage εργάζεται σε νέο Sci-Fi τίτλο splash-damage-gameworld-48-1634202475.jpgΤο project δεν έχει όνομα ακόμα και στοχεύει στην προσέλκυση νέων υπαλλήλων.
 Η βρετανική εταιρεία ανάπτυξης Splash Damage ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο πρωτότυπο Sci-Fi τίτλο.Eίναι ίσως περισσότερο γνωστή για όσα έχει κάνει για franchises άλλων εταιρειών, όπως η εργασία στο multiplayer για τα Gears of War 4 και 5 και η δημιουργία του Wolfenstein: Enemy Territory στις αρχές της ιστορίας του. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο πρωτότυπο παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας που θα προστεθεί στη λίστα των πρωτότυπων IPs της, συμπεριλαμβανομένων των Brink, Tempo και του περσινού αποκλειστικού παιχνιδιού Stadia Outcasters.

Το στούντιο παραδέχεται ότι δεν έχει να ανακοινώσει ακόμα πολλά πράγματα για το project -δεν έχει καν τίτλο- αλλά δήλωσε επίσης ότι ο κύριος λόγος για την πρόωρη ανακοίνωση είναι η προσέλκυση νέων υπαλλήλων για να εργαστούν στο project. Το μόνο που έχει κυκλοφορήσει για τον τίτλο μέχρι στιγμής είναι ένα concept  artwork   στο επίσημο site  που δείχνει έναν χαρακτήρα τύπου αστροναύτη φωτισμένο με κόκκινο χρώμα σε ένα σκοτεινό πλανητικό τοπίο.
youtu.be/chrJtN2aNX4 Η Splash Damage τείνει να ειδικεύεται σε FPS, αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο νέος τίτλος θα ακολουθήσει αυτή την τάση. Μια αγγελία για έναν "developeronline υπηρεσιών" υποδηλώνει ότι θα υπάρχει μια online πτυχή, ενώ μια αναφορά στην αγγελία για έναν επικεφαλής σχεδιαστή επιπέδων ζητάει "εμπειρία στην εκτέλεση της ζωντανής φάσης ενός τίτλου ως υπηρεσία". Ο ρόλος για τις online υπηρεσίες ζητάει εμπειρία με τα PSN, XBox Live και Steam, ενώ άλλοι ρόλοι προτείνουν εμπειρία με την Unreal  Engine  4 και ανάπτυξη για πλατφόρμες Switch και κινητά. Oι λεπτομέρειες που αναφέρονται ίσως αφορούν το πρόσφατα ανακοινωμένο project και φαίνεται πιθανό ότι ο νέος τίτλος της Splash Damage θα δέχεται ενημερώσεις νέου περιεχομένου μετά την κυκλοφορία του.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification