Φήμη: Η Ubisoft θα αποκαλύψει το Roller Champions στην E3 4 years ago

Μία παραλλαγή του roller derby game αλά Rocket League.

Σύμφωνα με υποτιθέμενη διαρροή η Ubisoft θα αποκαλύψει ένα multiplayer roller derby game στη φετινή E3, με τίτλο Roller Champions.

Σύμφωνα με το ResetEra και μια αναφορά από το Spiel Times, πρόκειται για ένα online-only competitive game όπου δύο ομάδες κάνουν roller skate σε μια πίστα τύπου στίβου, όπου τα χτυπήματα και τα σπρωξίματα με τον αγκώνα επιτρέπονται. Σε ένα τυπικό ματς roller derby δεν υπάρχει μπάλα, ενώ οι πόντοι σκοράρονται όταν ένας παίκτης προσπερνά μέλη της αντίπαλης ομάδας αποφεύγοντας ταυτόχρονα όσους προσπαθούν να τον μπλοκάρουν. Στο Roller Champion όμως, όπως αποκαλύπτουν οι οδηγίες του χειρισμού, υπάρχει μια μπάλα που μπορείτε να πασάρετε μεταξύ παικτών. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα να σουτάρετε, αν και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο σε τι ακριβώς θα στοχεύετε.


Όταν δεν έχετε την μπάλα θα μπορείτε να κάνετε τάκλιν στους αντιπάλους σας, ενώ οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει δείχνουν πως θα έχετε στη διάθεσή σας και κάποιου είδους special abilities. Όπως και στο Rocket League φαίνεται ότι θα μπορείτε να εξατομικεύσετε τον skater σας με διάφορα jackets, armor, γυαλιά ηλίου και άλλα ενδύματα.

roller blade

Notification